Xireu 1 Opublikowano 29 września 2017 Udostępnij Opublikowano 29 września 2017 Cześć, Mam jedne pytanko kiedyś grałem na serwerze chyba: fireland.pl i tam było takie coś że jak klikasz to nie ma cooldownu a w lore itemu attack speed był 100 da ktoś kod jeżeli da się to zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 yooniks 347 Opublikowano 29 września 2017 Udostępnij Opublikowano 29 września 2017 nie rozumiem, nie kazdy gra na tym serwerze, moglbys bardziej opisac co chcesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 insertt 39 Opublikowano 1 października 2017 Udostępnij Opublikowano 1 października 2017 to zależy, który attack speed chcesz zmienić, jeżeli playera, to w prosty sposób za pomocą atrybutów gracza i atrybutu: Attribute.GENERIC_ATTACK_SPEED a jeżeli przedmiotu, to musisz się bawić w nms i refleksje jeżeli multi-version, bo bukkit nie ma żadnego api od modyfikowania atrybutów przedmiotów: final ItemStack item = player.getInventory().getItem(0); final net.minecraft.server.v1_12_R1.ItemStack stack = CraftItemStack.asNMSCopy(item); final NBTTagCompound compound = stack.hasTag() ? stack.getTag() : new NBTTagCompound(); final NBTTagList list = new NBTTagList(); final NBTTagCompound attackSpeed = new NBTTagCompound(); attackSpeed.set("AttributeName", new NBTTagString("generic.attackSpeed")); attackSpeed.set("Name", new NBTTagString("generic.attackSpeed")); attackSpeed.set("Amount", new NBTTagInt(100)); attackSpeed.set("Operation", new NBTTagInt(0)); attackSpeed.set("UUIDLeast", new NBTTagInt(894654)); attackSpeed.set("UUIDMost", new NBTTagInt(2872)); list.add(attackSpeed); compound.set("AttributeModifiers", list); stack.setTag(compound); final ItemStack newItem = CraftItemStack.asBukkitCopy(stack); player.getInventory().setItem(0, newItem); możesz stworzyć własne factory lub nawet api od tego, nie użyłem refleksji, bo do tego sam musisz dojść Bielecki 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Xireu 1
Cześć,
Mam jedne pytanko kiedyś grałem na serwerze chyba: fireland.pl i tam było takie coś że jak klikasz to nie ma cooldownu a w lore itemu attack speed był 100 da ktoś kod jeżeli da się to zrobić?
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi