CodyShow 0 Opublikowano 10 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2014 Witam, nie mam pojęcia jak ustawić range na czacie. Do tej pory czat wygląda tak: options: guild-items: 64 diamond and 64 emerald chat: &8[&a{GUILD}&8] &a{GROUP} &7{PLAYER}&8: &f{MESSAGE} {GROUP} nie działa, a bardzo mi zależy aby była ranga z permissionsEX. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ToNy 548 Opublikowano 10 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2014 %player's prefix% CodyShow 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CodyShow 0 Opublikowano 10 sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2014 Teraz nie da sie pisać na czacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dinekkk 134 Opublikowano 10 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2014 replace all "{RANK}" in {_chat} with "%player's prefix%" CodyShow 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CodyShow 0 Opublikowano 10 sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2014 (edytowane) Xxx Dziękuje za pomoc. Edytowane 10 sierpnia 2014 przez CodyShow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CodyShow 0 Opublikowano 10 sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2014 Niestety dalej nie działa, na czacie wyświetla sie {RANK} a posiadam range Wlasciciel. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dinekkk 134 Opublikowano 10 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2014 on chat: cancel event set {_chat} to {@chat} replace all "{RANK}" with "%player's prefix%" in {_chat} replace all "{MESSAGE}" with "%message% in {_chat} replace all "{NAME}" with "%name of player%" in {_chat} broadcast "%{_chat}%" options: chat: &8[{RANK}] &7{NAME}: {MESSAGE} CodyShow 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CodyShow 0 Opublikowano 10 sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2014 Nic, dalej nie działa. Cały kod skryptu: http://pastebin.com/mJv8d6kb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KoSaDG 29 Opublikowano 10 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2014 Brawo! Nie możesz zamienić <none>. To jest nic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dinekkk 134 Opublikowano 10 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2014 replace all "" with "" in {_chat} W pierwszym jest < none > bez spacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CodyShow 0 Opublikowano 10 sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2014 Mógłbyś bardziej objaśnić, bo nie wiem o co chodzi, a to nie mój skrypt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dinekkk 134 Opublikowano 10 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2014 Spróbuj z: Replace all "{RANK}" with "%player's group%" in {_chat} CodyShow 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CodyShow 0 Opublikowano 10 sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2014 Nic sie nie zmieniło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
CodyShow 0
Witam, nie mam pojęcia jak ustawić range na czacie.
Do tej pory czat wygląda tak:
options:
guild-items: 64 diamond and 64 emerald
chat: &8[&a{GUILD}&8] &a{GROUP} &7{PLAYER}&8: &f{MESSAGE}
{GROUP} nie działa, a bardzo mi zależy aby była ranga z permissionsEX.
12 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi