Srebrny80pl 0 Opublikowano 23 września 2017 Udostępnij Opublikowano 23 września 2017 (edytowane) Witam na moim blogu! Będę tu dawać także ( w tym temacie ) informacje co się dzieję na blogu Edytowane 10 października 2017 przez Srebrny80pl Można podpiąć tak na góre na tym blogu? plzka <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peridot 507 Opublikowano 27 września 2017 Udostępnij Opublikowano 27 września 2017 Śmieje się z idiotów na tym forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Srebrny80pl 0 Opublikowano 3 października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 października 2017 Mam nadzieję , że przez to , że dodałem wam 3 tematy jednej godziny nie będę musiał się martwić zawartością na tydzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varter 65 Opublikowano 10 października 2017 Udostępnij Opublikowano 10 października 2017 @McKoxu Wspieram cie! Raz piszesz polskie litery, raz nie. I co ja mam sobie myśleć? Że jesteś analfabetą? Słabe dobranie kolorów. To pytanie 'I co teraz robicie?' jak nawet nie napisałeś cześć! Ja jestem ktoś i piszę coś do was. Więc podsumowanie tego wpisu: XDDDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi