ProblemyPL 0 Opublikowano 23 września 2017 Udostępnij Opublikowano 23 września 2017 (edytowane) Cześć. Dlugo szukałem jak poradzić problem na internecie z filmikami mecze live na internecie, co nigdy mi sie nie zacina od wczoraj mi się zacina, na malym ekranie działa bez problemu ale na powiększonym już troche buczy aż się mecza nie da obejrzeć. Na malym da się ale na małym jest słabo troche. Szukalem po internecie ale nic nie mogłem znalezc pomyslalem. Ze moze wy cos bedziecie umieli mi poradzić. I nie mam slabego neta wszystko smiga mi git tylko zaden live na zywo jak powiekszam to się zacina. UWAGA nawet może zapłace coś $$ Edytowane 23 września 2017 przez Ewald Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaku49 691 Opublikowano 23 września 2017 Udostępnij Opublikowano 23 września 2017 Pewno masz kartę graficzną zintegrowaną ** NIE TEN DZIAŁ ** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ProblemyPL 0 Opublikowano 23 września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 23 września 2017 (edytowane) Jaku49, ale do tej pory mi wszystko działało wczoraj cos... Proszę o szybką pomoc. Bym musiał robic win moze by pomoglo ale na prawdę bym nie chciał. [ciach] //Reklama poza działem do tego przeznaczonym @JPablo Edytowane 23 września 2017 przez JPablo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordYu 296 Opublikowano 23 września 2017 Udostępnij Opublikowano 23 września 2017 Ten temat został przeniesiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi