sebafudi 122 Opublikowano 23 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 marca 2014 Może mi ktoś pomóc włożyć gdzieś tutaj uprawnieni? w 4 linii tabliczki znajduje się nick gracza, chodzi o to, żeby było coś w tym stylu: (loop-value to tabliczka) if player in line 4 of loop-value have permissions "costam"every 1 second: loop {cobblestone.generator.automatyczny::*}: if block under loop-value is chest: add 1 cobblestone to block under loop-valuesorki za zły dział, proszę o przeniesienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sopher 418 Opublikowano 23 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 marca 2014 every 1 second: loop {cobblestone.generator.automatyczny::*}: set {_x} to line 4 of loop-value parsed as player if {_x} has permissions "xxx": if block under loop-value is chest: add 1 cobblestone to block under loop-valueNigdy takiego czegoś nie robiłem więc nie wiem czy będzie działać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sebafudi 122 Opublikowano 23 marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 marca 2014 every 1 second: loop {cobblestone.generator.automatyczny::*}: set {_x} to line 4 of loop-value parsed as player if {_x} has permissions "xxx": if block under loop-value is chest: add 1 cobblestone to block under loop-valueNigdy takiego czegoś nie robiłem więc nie wiem czy będzie działać. błędu nie ma, ale nie daje cobla do skrzynki :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
sebafudi 122
Może mi ktoś pomóc włożyć gdzieś tutaj uprawnieni?
w 4 linii tabliczki znajduje się nick gracza, chodzi o to, żeby było coś w tym stylu:
(loop-value to tabliczka)
if player in line 4 of loop-value have permissions "costam"
sorki za zły dział, proszę o przeniesienie
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi