hypersonic0 16 Opublikowano 9 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2014 Witam mam pytanie. Jak stworzyć skrypt który sprawdza że mam dirt w ekwipunku? (najlepiej if) Za odpowiedź z góry dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 9 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2014 If player have dirt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kresrek007 17 Opublikowano 9 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2014 #If player has 35 dirt #remove 35 dirt from player #If player can hold 35 dirt #give 35 dirt to player *35 - liczba przedmiotu *dirt - angielska nazwa przedmiotu Myślę, że się przyda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 hypersonic0 16 Opublikowano 9 sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2014 #If player has 35 dirt #remove 35 dirt from player #If player can hold 35 dirt #give 35 dirt to player *35 - liczba przedmiotu *dirt - angielska nazwa przedmiotu Myślę, że się przyda.A jak ustawić else? :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 patryxCraft 1 Opublikowano 9 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2014 A jak ustawić else? :pdo czego else? o.O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 hypersonic0 16 Opublikowano 9 sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2014 do czego else? o.Oif player has 35 dirtchcę zrobić else żeby było say "&4Nie posiadasz 35 dirta" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 patryxCraft 1 Opublikowano 9 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2014 if player has 35 dirtchcę zrobić else żeby było say "&4Nie posiadasz 35 dirta"a, i przy jakim evencie? :3 dobra nwm... xDif player has 35 dirt: <tu coś tam>else: send "&4Nie posiadasz 35 dirta"ps. say to wiadomość którą wszyscy widzą :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SzymnYo ~ KoYGeR 69 Opublikowano 10 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2014 Nie klam! Ta wiadomosc widzi tylko osoba, ktora uczestniczy w evencie... Gdyby bylo (send "costam" to all players) lub (broadcast "costam") to wtedy widzieli by to wszyscy gracze. @edit Sorka zle przeczytalem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 hypersonic0 16 Opublikowano 10 sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2014 Wyświetla się: Nie posiadasz 35 dirtaiPosiadasz 35 dirta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
hypersonic0 16
Witam mam pytanie.
Jak stworzyć skrypt który sprawdza że mam dirt w ekwipunku? (najlepiej if)
Za odpowiedź z góry dzięki.
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi