Klaudiusz258 4 Opublikowano 20 września 2017 Udostępnij Opublikowano 20 września 2017 Cześć, pytanie czy jest możliwość przywołania książki i już w środku mamy coś napisane? Wiem ze jest od tego plugin "MundoSK" ale wywala mi error przy wejsciu na serwer ;p Czy jest jakaś inna możliwość? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kapi. 332 Opublikowano 20 września 2017 Udostępnij Opublikowano 20 września 2017 variables: {loc.chest} = "KOORDYNATY SKRZYNI" give a random item out of block at ({loc.chest}) Stwórz sobie skrzynie i tam wkładaj książki, bo zapewne jakiś mniejszy serwer. Lub spróbuj alternatywnego sposobu czyli zmień silnik lub jego wersję, aby pasowała do pluginu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Klaudiusz258 4 Opublikowano 21 września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 21 września 2017 (edytowane) Hmm bardziej ta druga opcja, bo ta pierwsze nie przejdzie bo chce żeby się zmienna wyświetlała w ten książce EDIT: A co do silnika to mam taki jak trzeba bo podobno mundosk działa od 1.8.8 Edytowane 21 września 2017 przez Klaudiusz258 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Impression 139 Opublikowano 23 września 2017 Udostępnij Opublikowano 23 września 2017 Potrzebujesz książki z treścią? Jest możliwość stworzenia takiej w pluginie essentials, i dodania jej do kitu. Essentials na 1.8 to xEssentials Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Klaudiusz258 4
Cześć, pytanie czy jest możliwość przywołania książki i już w środku mamy coś napisane? Wiem ze jest od tego plugin "MundoSK" ale wywala mi error przy wejsciu na serwer ;p Czy jest jakaś inna możliwość?
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi