Bielecki 279 Opublikowano 18 września 2017 Udostępnij Opublikowano 18 września 2017 Mam prośbę o dodanie licznika dostępnych do rozdania like'ów, ponieważ (sądzę że to nie bug) nieraz chcę polajkować kilka postów, dam jednego like i dalej już nie mogę, jak to widać na poniższym obrazku: Wtedy nie wiem czy mam odświeżać stronę, czy co, a tak byłoby jasne, że wyczerpałem limit na tym koncie na tą chwilę. A jeśli to bug, to zwracam się z prośbą o naprawienie go Peridot 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 18 września 2017 Udostępnij Opublikowano 18 września 2017 Popieram bo nie wiem czy tylko mi się bugują czy o co tu chodzi bo nie zawsze się dają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jqmey Opublikowano 26 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 26 lutego 2018 Propozycja została zaakceptowana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi