Skocz do zawartości
  • 0

Dlaczego od wersji 1.8 i wyżej nie działa.

Nieaktywny
 Udostępnij

Pytanie

Dlaczego gdy piszę lub przepisze plugin na wersję 1.12 to gdy jest getonlineplayers nie działa mi to i wtedy wyskakuje błąd? Czy trzeba dać inaczej aby to działało? 

(nie pisze swoich pluginów i trochę mam małą wiedzę na ten temat. ) 

11 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
1 minutę temu, McKoxu napisał:

Ale nie działa ci samo getonlineplayers czy coś związanego z tym np. że chcesz pobrać liczbę tych graczy ?

Jutro podam przykład z kodem bo na telefonie nie mam dostępu do plików komputera. 

• 0
Teraz, IDaily Gaming napisał:

Jutro podam przykład z kodem bo na telefonie nie mam dostępu do plików komputera. 

Mi wujek zainstakował takie cos gdy potrzebuje coś z kompa to klikam, komputer się uruchamia, na wifi tworzy serwer ftp czy sftp i mi się do niego łączy czy cuś xd. Niestety trochę wolno to działa. Chyba to usunę.

• 0
2 minuty temu, Nioo napisał:

Mi wujek zainstakował takie cos gdy potrzebuje coś z kompa to klikam, komputer się uruchamia, na wifi tworzy serwer ftp czy sftp i mi się do niego łączy czy cuś xd. Niestety trochę wolno to działa. Chyba to usunę.

Ja miałem sieć domową ale reinstslowałem system i nie mam kiedy jej znowu zrobić... A do tego mój komputer trochę chodzi jak kombajn więc trochę za późno jak na włączanie go xD

• 0

Jak naprawić taki błąd? 

Spoiler

[10:54:18 WARN]: [mcvsTools] Task #14 for mcvsTools v2.0 generated an exception
java.lang.NoSuchMethodError: org.bukkit.Bukkit.getOnlinePlayers()[Lorg/bukkit/entity/Player;
        at pl.mcwg.tools.ToolsPlugin$3.run(ToolsPlugin.java:167) ~[?:?]
        at org.bukkit.craftbukkit.v1_12_R1.scheduler.CraftTask.run(CraftTask.java:71) ~[spigot.jar:git-Spigot-99c2a37-3819f8d]
        at org.bukkit.craftbukkit.v1_12_R1.scheduler.CraftScheduler.mainThreadHeartbeat(CraftScheduler.java:353) [spigot.jar:git-Spigot-99c2a37-3819f8d]
        at net.minecraft.server.v1_12_R1.MinecraftServer.D(MinecraftServer.java:738) [spigot.jar:git-Spigot-99c2a37-3819f8d]
        at net.minecraft.server.v1_12_R1.DedicatedServer.D(DedicatedServer.java:405) [spigot.jar:git-Spigot-99c2a37-3819f8d]
        at net.minecraft.server.v1_12_R1.MinecraftServer.C(MinecraftServer.java:678) [spigot.jar:git-Spigot-99c2a37-3819f8d]
        at net.minecraft.server.v1_12_R1.MinecraftServer.run(MinecraftServer.java:576) [spigot.jar:git-Spigot-99c2a37-3819f8d]
        at java.lang.Thread.run(Unknown Source) [?:1.8.0_144]

Tak, wiem plugin z wycieku :kappa: ale chce się nauczyć pisać pluginy :v 

• 0
Teraz, IDaily Gaming napisał:

Jak naprawić taki błąd? 

Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Ukryj zawartość

[10:54:18 WARN]: [mcvsTools] Task #14 for mcvsTools v2.0 generated an exception
java.lang.NoSuchMethodError: org.bukkit.Bukkit.getOnlinePlayers()[Lorg/bukkit/entity/Player;
        at pl.mcwg.tools.ToolsPlugin$3.run(ToolsPlugin.java:167) ~[?:?]
        at org.bukkit.craftbukkit.v1_12_R1.scheduler.CraftTask.run(CraftTask.java:71) ~[spigot.jar:git-Spigot-99c2a37-3819f8d]
        at org.bukkit.craftbukkit.v1_12_R1.scheduler.CraftScheduler.mainThreadHeartbeat(CraftScheduler.java:353) [spigot.jar:git-Spigot-99c2a37-3819f8d]
        at net.minecraft.server.v1_12_R1.MinecraftServer.D(MinecraftServer.java:738) [spigot.jar:git-Spigot-99c2a37-3819f8d]
        at net.minecraft.server.v1_12_R1.DedicatedServer.D(DedicatedServer.java:405) [spigot.jar:git-Spigot-99c2a37-3819f8d]
        at net.minecraft.server.v1_12_R1.MinecraftServer.C(MinecraftServer.java:678) [spigot.jar:git-Spigot-99c2a37-3819f8d]
        at net.minecraft.server.v1_12_R1.MinecraftServer.run(MinecraftServer.java:576) [spigot.jar:git-Spigot-99c2a37-3819f8d]
        at java.lang.Thread.run(Unknown Source) [?:1.8.0_144]

Tak, wiem plugin z wycieku :kappa: ale chce się nauczyć pisać pluginy :v 

Pamiętaj odróżniać błąd od ostrzeżenia/przypomnienia. [10:54:18 WARN] - ostrzeżenie, [10:54:18 ERROR] - błąd.

Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...