Addiss9 44 Opublikowano 8 września 2017 Udostępnij Opublikowano 8 września 2017 (edytowane) Siemka mam do zaoferowania stronę www z itemshopem ( nie autorski ) ale już podpięty pod bazę danych + do tego na stronie znajduje się certyfikat z "Bezpiecznym połączeniem" A do tego vps na którym znajduje się AimPanel z 3 serwerami ( 1 buungecord / 1 lobby / 1 skyblock ( - oczywiście można sobie zmienić ) ) Oczywiście jeżeli ktoś by chciał szczegółowe informację zapraszam na pw! Edytowane 8 września 2017 przez Addiss9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 8 września 2017 Udostępnij Opublikowano 8 września 2017 11 minut temu, Addiss9 napisał: Siemka mam do zaoferowania stronę www z itemshopem ( nie autorski ) ale już podpięty pod bazę danych + do tego na stronie znajduje się certyfikat z "Bezpiecznym połączeniem" A do tego vps na którym znajduje się AimPanel z 3 serwerami ( 1 buungecord / 1 lobby / 1 skyblock ( - oczywiście można sobie zmienić ) ) Oczywiście jeżeli ktoś by chciał szczegółowe informację zapraszam na pw! Jaki vps? (opisz ile ma ramu, procesor, kraj itd. czy openvz czy kvm pro) Jaka firma hostuje? Kto stworzył itemshop? Jaka cena? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrPatryk07 45 Opublikowano 8 września 2017 Udostępnij Opublikowano 8 września 2017 a jakies specyfikacje? piszesz vps. no to fajnie bo "kur*w potrzebuje vpsa na 1000 osób... hmmm ciekawe czy tfuj bendzie dobry" jak cos sprzedajesz to opisz ile ma ramu, co dokladnie ma wgrane itd a nie " Oczywiście jeżeli ktoś by chciał szczegółowe informację zapraszam na pw!" te pw to wiesz... masz cos do sprzedania to to sie opisuje a nie. To tak jakbym napisal Sprzedam plugin wypisujacy rozne informacje i ma fajne funkcje. Reszta info na pw... typie gl hf jak masz zamiar tak sprzedawać cokolwiek Bielecki 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 8 września 2017 Udostępnij Opublikowano 8 września 2017 (edytowane) 6 minut temu, MrPatryk07 napisał: a jakies specyfikacje? piszesz vps. no to fajnie bo "kur*w potrzebuje vpsa na 1000 osób... hmmm ciekawe czy tfuj bendzie dobry" jak cos sprzedajesz to opisz ile ma ramu, co dokladnie ma wgrane itd a nie " Oczywiście jeżeli ktoś by chciał szczegółowe informację zapraszam na pw!" te pw to wiesz... masz cos do sprzedania to to sie opisuje a nie. To tak jakbym napisal Sprzedam plugin wypisujacy rozne informacje i ma fajne funkcje. Reszta info na pw... typie gl hf jak masz zamiar tak sprzedawać cokolwiek On pisze to wszystko na pw ... Lokalizacja: Europa > Francja Procesor: Intel Xeon E3 1245v2 3.4-3.8GHz Ram: 4gb Internet: 200Mbit Cena: z 20 zl Hosting: LVLUP Centrum danych: OVH Informacje pochodzą z prywatnej wiadomości od sprzedającego. Spoiler //Nic nie mam wspólnego z sprzedażą piszę tylko dla osób które by chciały poznać szczegółowe informacje dotyczące vpsa bo osoba która wystawia chyba troszkę nie myśli lub sprzedaje pierwszy raz.// Edytowane 8 września 2017 przez Nieaktywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Addiss9 44 Opublikowano 8 września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 września 2017 Cena do negocjacji pisałeś jaka cena to ci napisałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 8 września 2017 Udostępnij Opublikowano 8 września 2017 13 minut temu, Addiss9 napisał: Cena do negocjacji pisałeś jaka cena to ci napisałem Nie napisałeś żadnych szczegółów więc wątpię że ktoś to kupi, wiem ale nie chciało mi się tego dopisywać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi