Vesej 1 Opublikowano 7 września 2017 Udostępnij Opublikowano 7 września 2017 (edytowane) Jak zrobić ze komenda /kamien pokaże top 10 graczy z największa ilością wykopanego kamienia. PS: Proszę o wytłumaczenie ZMIENNA: {kamien.%player%} Edytowane 7 września 2017 przez Vesej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 konrad055 4 Opublikowano 7 września 2017 Udostępnij Opublikowano 7 września 2017 A masz skrypt na top 10 wykopanego kamienia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Vesej 1 Opublikowano 7 września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 września 2017 5 minut temu, konrad055 napisał: A masz skrypt na top 10 wykopanego kamienia? Mam skript na dodawanie 1 do zmiennej graczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KrejzolekPRO 598 Opublikowano 7 września 2017 Udostępnij Opublikowano 7 września 2017 29 minut temu, Vesej napisał: Mam skript na dodawanie 1 do zmiennej graczy Po pierwsze, nie możesz tak zapisać zmiennej, gdyż wtedy nie możesz jej posortować. Musi być ona (o ile dobrze pamiętam nazwę) grupowa, czyli: {kamien::%player%} I potem sortujesz, więc odsyłam Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!. vkvbuss 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Vesej 1
Jak zrobić ze komenda /kamien pokaże top 10 graczy z największa ilością wykopanego kamienia.
PS: Proszę o wytłumaczenie
ZMIENNA: {kamien.%player%}
Edytowane przez VesejOdnośnik do komentarza
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi