Nieaktywny Opublikowano 5 września 2017 Udostępnij Opublikowano 5 września 2017 (edytowane) Zna ktoś jakiś plugin w którym gdy klikniemy na npc (z jakimś skinem) otwiera się menu coś typu Hypixel/Mineplex? Plugin musi działać na wersji 1.12 Edytowane 5 września 2017 przez Nieaktywny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ByczekTV 95 Opublikowano 5 września 2017 Udostępnij Opublikowano 5 września 2017 menu tzn wymienianie, czy po prostu GUI z poustawianymi itemkami? Jeżeli to drugie to można przecież skrypt napisać, niż trudzić się ze znalezieniem pluginu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 5 września 2017 Udostępnij Opublikowano 5 września 2017 (edytowane) 8 minut temu, ByczekTV napisał: menu tzn wymienianie, czy po prostu GUI z poustawianymi itemkami? Jeżeli to drugie to można przecież skrypt napisać, niż trudzić się ze znalezieniem pluginu. Chodzi mi o coś takiego Masz tych ludzików i coś trzymają w ręce jak w nich klikniesz otwiera się menu. Z itemami gdy klikniesz na dany item przenosi cię na lobby wybranego serwera ... Edytowane 5 września 2017 przez Nieaktywny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ByczekTV 95 Opublikowano 5 września 2017 Udostępnij Opublikowano 5 września 2017 27 minut temu, IDaily Gaming napisał: Chodzi mi o coś takiego Masz tych ludzików i coś trzymają w ręce jak w nich klikniesz otwiera się menu. Z itemami gdy klikniesz na dany item przenosi cię na lobby wybranego serwera ... U. No to na pewno plugin Citizens , a żeby coś trzymali w ręku to nie wiem czy tam się da bo tego nie robiłem nigdy A zcy tam są takie możliwości z GUI tez nie mam pojęcia ;v Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Nieaktywny
Zna ktoś jakiś plugin w którym gdy klikniemy na npc (z jakimś skinem) otwiera się menu coś typu Hypixel/Mineplex? Plugin musi działać na wersji 1.12
Edytowane przez NieaktywnyOdnośnik do komentarza
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi