NateC 0 Opublikowano 2 września 2017 Udostępnij Opublikowano 2 września 2017 Poszukuje skrypt na Rangi np Ranga CEO czyli Wlasciciel serwera,Support czyli Moderator tylko nazwa support,H@,Pomocnik,Gracz,Vip,Budowniczy I bym mógł wiedzieć jak dodać ten skrypt bo dodałem Folder z nazwą Skript a potem dodałem Nowy plik i nazwe: np SklepWgui i nie działa jak to zrobić Dziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Ewald Opublikowano 2 września 2017 Udostępnij Opublikowano 2 września 2017 Ten temat został przeniesiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 vkvbuss 22 Opublikowano 2 września 2017 Udostępnij Opublikowano 2 września 2017 rangi mozna tworzyc w PermissionsEX przecież, chyba ze nie zrozumialem o co chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 konrad055 4 Opublikowano 3 września 2017 Udostępnij Opublikowano 3 września 2017 Rangi możesz zrobić we permissionsEX i essentialsEX, a jeżeli nie wiesz jak to się robi to nawet się nie zabieraj za serwer bo nic z tego nie wyjdzie ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Polski Sześcian 94 Opublikowano 3 września 2017 Udostępnij Opublikowano 3 września 2017 (edytowane) Nie ma takiego czegoś jak EssentialsEx A po za tym Essentials nigdy nie był pluginem do zarządzania permissiami. Polecam PermissionsEx Edytowane 3 września 2017 przez Polski Sześcian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 vkvbuss 22 Opublikowano 3 września 2017 Udostępnij Opublikowano 3 września 2017 49 minut temu, konrad055 napisał: Rangi możesz zrobić we permissionsEX i essentialsEX, a jeżeli nie wiesz jak to się robi to nawet się nie zabieraj za serwer bo nic z tego nie wyjdzie ;/ chlopie, przez to sie pyta bo chyba musi sie dowiedziec skads no nie? @NateC jak potrzebujesz jakiejs pomocy pisz pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
NateC 0
Poszukuje skrypt na Rangi np Ranga CEO czyli Wlasciciel serwera,Support czyli Moderator tylko nazwa support,H@,Pomocnik,Gracz,Vip,Budowniczy
I bym mógł wiedzieć jak dodać ten skrypt bo dodałem Folder z nazwą Skript a potem dodałem Nowy plik i nazwe: np SklepWgui i nie działa jak to zrobić
Dziękuje
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi