marsjanin 0 Opublikowano 1 września 2017 Udostępnij Opublikowano 1 września 2017 ktoś umie przerobić skrypt tak żeby admin mogl niszczyc chodzi mi o permisje! on break: if player is in world "standard": cancel event send "&cBlad: &7Nie mozesz niszczyc blokow na: classic." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Peridot 512 Opublikowano 1 września 2017 Udostępnij Opublikowano 1 września 2017 on break: if player is in world "standard": if player has permission "admin.place": stop else: cancel event send "&cBlad: &7Nie mozesz niszczyc blokow na: classic." Sprawdź czy działa marsjanin i jaku49 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 marsjanin 0 Opublikowano 1 września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 września 2017 działa tylko wiadomość się nie wyswietla sorry mój blad to przez spawn protection Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Ewald Opublikowano 1 września 2017 Udostępnij Opublikowano 1 września 2017 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
marsjanin 0
ktoś umie przerobić skrypt tak żeby admin mogl niszczyc chodzi mi o permisje!
on break: if player is in world "standard": cancel event send "&cBlad: &7Nie mozesz niszczyc blokow na: classic."
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi