Klaudiusz258 4 Opublikowano 1 września 2017 Udostępnij Opublikowano 1 września 2017 Siemka, mam problem jak zrobić ze z tej zmiennej {itemy::%player%} gdy wpiszemy /drop wylecą koło nas te wszystkie itemki? z zmiennej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 hiperk 0 Opublikowano 1 września 2017 Udostępnij Opublikowano 1 września 2017 drop {itemy::%player%} at location of player Pisałem na sucho nie wiem czy za działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 JanekMaSkrypta_ 117 Opublikowano 1 września 2017 Udostępnij Opublikowano 1 września 2017 Oczywiście ze nie zadziała...... Dajcie ci kod: command /dodajitem: trigger: add player's tool to {itemy::%player%::*} #Dodalem to zebys mogl cos dodac do tej zmiennej command /drop: trigger: loop {itemy::%player%::*}: drop loop-value at player Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Klaudiusz258 4
Siemka, mam problem jak zrobić ze z tej zmiennej {itemy::%player%} gdy wpiszemy /drop wylecą koło nas te wszystkie itemki? z zmiennej
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi