young_koiczek 25 Opublikowano 30 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2017 Tak jak w tytule zrobiłem plugin na manipulacje czatem , lecz nwm co zrobiłem źle , że po wyłączeniu czatu dalej można pisać Listener : Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KrejzolekPRO 598 Opublikowano 30 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2017 A co z eventem ASyncPlayerChatEvent? LloydPL i young_koiczek 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 young_koiczek 25 Opublikowano 30 sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2017 Przypadkiem to usunąłem dzięki za przypomnienie skoro już napisałem temat nie będę pisał drugiego Jak i gdzie dodać permisje ? Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ixidi 717 Opublikowano 30 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2017 (edytowane) if(sender instanceof Player && !sender.hasPermission("jakies.upr")){ sender.sendMessage("Nie masz uprawnien"); return true; } Edytowane 30 sierpnia 2017 przez Ixidi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
young_koiczek 25
Tak jak w tytule zrobiłem plugin na manipulacje czatem , lecz nwm co zrobiłem źle , że po wyłączeniu czatu dalej można pisać
Listener : Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi