Skocz do zawartości

FEXSV.PL - Serwer MEGADROP! ( 1.8.X )

VIPEQ
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

FEXSV.PL

» Miła Administracja i atmosfera!

» Administracja +1

» Niesamowity Technik!

» Autorskie pluginy!

» Czego chcieć więcej! - Zapraszamy!

SPAWN :

Zostanie zdjęcie dodane! ;)

SPAWN: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!

Mało informacji, brak informacji o:

• starcie czy był czy nie.

• która jest aktualnie edycja.

Aktualnie wybić się po przez mnóstwo serwerów jest trudno ale reklamy typu "autorskie pluginy", "autorskie skrypty" nie zachęcają do gry na serwerze a wręcz jest to zbędna informacja. Brak oprawy graficznej, za to nazwa serwera nawet fajna, brak trailera. Wersja serwera stara, lepszy by był serwer gdyby był on na 1.9.* lub nowszej. 

SS Spawnu dodaj wklejając ten link Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! wtedy wszyscy go zobaczą w prezentacji i nie będzie zbędnych odnośników do nie zaufanych stron. Informacja o techniku dla mnie również zbędna.

(Wiem nie oceniłem jeszcze żadnej prezentacji nikogo pozytywnie ale one są robione na szybko, wim że trailer i oprawa graficzna nie jest wymagana w tym dziale ale prezentacja wtedy ładnie, przejrzyście wygląda i chce się ją czytać.)

Edytowane przez Nieaktywny

Ten serwer....................

Brak totalnie jakiegokolwiek przygotowania od strony technicznej(nawet tablisty wam sie nie chcialo zmienic)

Po zalozeniu gildi zostalem przeteleportowany w jakies tajemnicze pomieszczenie i zabity.

Moderator Witkor3Q jest juz totalnym dnem wdajac sie w wyzwiska z graczami serwera.

0/10

NIE POLECAM ANI TROCHE

• Nieaktywny zablokował(a) ten temat
Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...