VIPEQ 85 Opublikowano 29 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 sierpnia 2017 FEXSV.PL » Miła Administracja i atmosfera! » Administracja +1 » Niesamowity Technik! » Autorskie pluginy! » Czego chcieć więcej! - Zapraszamy! SPAWN : Zostanie zdjęcie dodane! SPAWN: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
young_koiczek 25 Opublikowano 29 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 sierpnia 2017 Polecam Magda Gessler Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 29 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 sierpnia 2017 (edytowane) Mało informacji, brak informacji o: • starcie czy był czy nie. • która jest aktualnie edycja. Aktualnie wybić się po przez mnóstwo serwerów jest trudno ale reklamy typu "autorskie pluginy", "autorskie skrypty" nie zachęcają do gry na serwerze a wręcz jest to zbędna informacja. Brak oprawy graficznej, za to nazwa serwera nawet fajna, brak trailera. Wersja serwera stara, lepszy by był serwer gdyby był on na 1.9.* lub nowszej. SS Spawnu dodaj wklejając ten link Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! wtedy wszyscy go zobaczą w prezentacji i nie będzie zbędnych odnośników do nie zaufanych stron. Informacja o techniku dla mnie również zbędna. (Wiem nie oceniłem jeszcze żadnej prezentacji nikogo pozytywnie ale one są robione na szybko, wim że trailer i oprawa graficzna nie jest wymagana w tym dziale ale prezentacja wtedy ładnie, przejrzyście wygląda i chce się ją czytać.) Edytowane 29 sierpnia 2017 przez Nieaktywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ewald Opublikowano 29 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 sierpnia 2017 Ten temat został przeniesiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peridot 507 Opublikowano 29 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 sierpnia 2017 Serwer 5/10 Dostałem bana za to że nazwa mojej gildi była obraźliwa, gildia nazywała się AdminMaMalego i według admina to jest obraźliwa nazwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaku49 690 Opublikowano 29 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 sierpnia 2017 28 minut temu, VIPEQ napisał: » Administracja +1 Niemowlęta, hmm dziwne... 29 minut temu, VIPEQ napisał: » Niesamowity Technik! » Autorskie pluginy! Czarno te pluginy widzę, a można wiedzieć ile technik ma lat (tylko bez kłamania ) Peridot 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HcLand 15 Opublikowano 29 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 sierpnia 2017 Ten serwer.................... Brak totalnie jakiegokolwiek przygotowania od strony technicznej(nawet tablisty wam sie nie chcialo zmienic) Po zalozeniu gildi zostalem przeteleportowany w jakies tajemnicze pomieszczenie i zabity. Moderator Witkor3Q jest juz totalnym dnem wdajac sie w wyzwiska z graczami serwera. 0/10 NIE POLECAM ANI TROCHE jaku49 i Peridot 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnomsy 53 Opublikowano 29 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 sierpnia 2017 Serwer fajnie wykonany, jednak gracze jak i wersja to patologia. Autorskich pluginów nie widzę, oprócz FunnyGuildsów jaku49 i Peridot 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi