Procix94 13 Opublikowano 8 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 sierpnia 2014 (edytowane) Mam Problem z skryptem ze nie wiem jak zrobić aby po wykonaniu czynnika użyła się komędaa komenda ma /back aby gracz wrócił tam gdzie był wcześniej command /czysty [<offlineplayer>]:trigger:player has permission "skript.czysty":argument-offlineplayer is set:argument-offlineplayer is online:if {cheater.%argument-offlineplayer%} is true:set {cheater.%argument-offlineplayer%} to falsesend "&aWyczysciles gracza %argument-offlineplayer% z podejrzenia o cheaty!"else:send "&cGracz nie jest podejrzany o cheaty!"else:send "&cNie ma takiego gracza na serwerze!"else:send "&cPrzyklad: /czysty <nick>"else:send "&cNie masz uprawnien!" Edytowane 8 sierpnia 2014 przez Procix94 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dinekkk 134 Opublikowano 8 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 sierpnia 2014 Nie rozumiem, powiedz dokładniej o co ci chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Procix94 13 Opublikowano 8 sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 sierpnia 2014 (edytowane) Nie rozumiem, powiedz dokładniej o co ci chodzi?to jest twoj skrypt na bany za czity i chciałbym aby po sprawdzeniu gracza /czysty przeteleportowało go tam gdzie był wcześniej czyli komenda /back Edytowane 8 sierpnia 2014 przez Procix94 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dinekkk 134 Opublikowano 8 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 sierpnia 2014 W moim skrypcie teleportuje gracza tam gdzie był wcześniej, po 10 minutach od wpisania komendy /sprawdz, jeśli wpiszesz /czysty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Procix94 13 Opublikowano 8 sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 sierpnia 2014 W moim skrypcie teleportuje gracza tam gdzie był wcześniej, po 10 minutach od wpisania komendy /sprawdz, jeśli wpiszesz /czystya nie dało byś się odrazu po użyciu komędy /czysty ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dinekkk 134 Opublikowano 8 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 sierpnia 2014 To jest sugestia dotycząca mojego skryptu, powinna sie znalezc w temacie z moim skryptem. Nie sadze aby cos takiego było potrzebne, ale dań ci kod jaki chciałeś: command /czysty []: trigger: player has permission "skript.czysty": argument-offlineplayer is set: argument-offlineplayer is online: if {cheater.%argument-offlineplayer%} is true: set {cheater.%argument-offlineplayer%} to false send "&aWyczysciles gracza %argument-offlineplayer% z podejrzenia o cheaty!" execute player command "/back %argument-offlineplayer%" else: send "&cGracz nie jest podejrzany o cheaty!" else: send "&cNie ma takiego gracza na serwerze!" else: send "&cPrzyklad: /czysty " else: send "&cNie masz uprawnien!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Procix94 13 Opublikowano 8 sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 sierpnia 2014 Dzięki zobacze czy działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Hydorax 194 Opublikowano 8 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 sierpnia 2014 (edytowane) Możesz także zrobić takie coś, że nieużywasz komendy na powrót gracza we wcześniejsze miejsce, tylko po wpisaniu komendy aby przeteleportować gracza do wcześniej wyznaczonego pomieszczenia czy jak tam masz zapisywało jego położenie , a po wpisaniu komendy /czysty teleportowało go z powrotem do uprzednio zapisanego miejsca W komendzie gdzie tepasz gracza dajesz takie coś:set {sprawdzanie.%player%} to location of playera następnie w komendzie /czystyteleport argument 1 to {sprawdzanie.%player&}@Edit Dinekk Dobrze wiedzieć, że trzeba zmienną tymczasową. Nie miełem o tym pojęcia ;) Edytowane 8 sierpnia 2014 przez Hydorax Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dinekkk 134 Opublikowano 8 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 sierpnia 2014 Źle ;) trzeba ustawic zmienna tymczasowa ;F Dobra dodam to do następnej wersji, ale to nie jest miejsce na pisanie sugesti do mojego skryptu I jak Procix94, działa? Hydorax 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Procix94 13
Mam Problem z skryptem ze nie wiem jak zrobić aby po wykonaniu czynnika użyła się komęda
a komenda ma /back aby gracz wrócił tam gdzie był wcześniej
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi