Michalina 1 Opublikowano 27 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2017 Hej napisalby mi ktoś skrypt na paczke?? Chodzi o to ,że można w skrypcie ustawić na jaka versja ludzie mogą wchodzić na server Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 konrad055 4 Opublikowano 27 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2017 Po co ci takie cos wtf??? W hostingu masz cos takeigo jak konfiguracja i tam ustawiasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Michalina 1 Opublikowano 27 sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2017 Potrzebuje w skrypcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jaku49 691 Opublikowano 27 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2017 https://www.spigotmc.org/resources/protocolsupport.7201/ Pobierasz i konfigurujesz... A i paczki nie zrobisz w skrypcie.. brawo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Michalina 1 Opublikowano 27 sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2017 Chodzi mi o to ,że mam paczke anty cheat ale potrzebował bym skryptu ,żeby wpuszczało osoby tylko z ta paczka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 HcLand 15 Opublikowano 30 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2017 Dnia 27.08.2017 o 20:36, Michalina napisał: Chodzi mi o to ,że mam paczke anty cheat ale potrzebował bym skryptu ,żeby wpuszczało osoby tylko z ta paczka To skad masz te paczke jak nie masz pluginu do autoryzacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KodziaK 30 Opublikowano 30 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2017 @Michalina Tu nie chodzi o wersje . To jest trudne do zrobienie w pluginie i nikt ci tego nie zrobi za mniej niż 500 zł. A w skripcie to jest niewykonalne jaku49 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Michalina 1 Opublikowano 30 sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2017 6 godzin temu, K0dziakOfSky napisał: @Michalina Tu nie chodzi o wersje . To jest trudne do zrobienie w pluginie i nikt ci tego nie zrobi za mniej niż 500 zł. A w skripcie to jest niewykonalne Już mam paczke i zapłaciłem mniej niż 500 zł pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xxdamixx 33 Opublikowano 30 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2017 Po za tym to co można w Pluginie można zrobić i w Skrypcie jeżeli masz odpowiednie dodatki jak skQuery to można sie tym dowolnie bawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jaku49 691 Opublikowano 31 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 sierpnia 2017 Nie zrobisz tego w skrypcie, za darmo tym bardziej... minimum 250 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xxdamixx 33 Opublikowano 31 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 sierpnia 2017 6 godzin temu, Kuba_2003TV napisał: Nie zrobisz tego w skrypcie, za darmo tym bardziej... minimum 250 zł To z 5 linijek skryptu ale mam za mało informacji zeby to zrobić. Lecz mozna to sprawdzic w dokumentacji skUnity! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jaku49 691 Opublikowano 31 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 sierpnia 2017 1 godzinę temu, xxdamixx napisał: To z 5 linijek skryptu ale mam za mało informacji zeby to zrobić. Lecz mozna to sprawdzic w dokumentacji skUnity! Wersje tak.. ale jemu chodzi o specjalną paczkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Michalina 1
Hej napisalby mi ktoś skrypt na paczke??
Chodzi o to ,że można w skrypcie ustawić na jaka versja ludzie mogą wchodzić na server
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi