DnSu 0 Opublikowano 26 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2017 Od jakiegoś czasu mam dziwną sytuacje ;d Normalnie hity wchodzą, tak poprostu a po jakimś czasie bez powodu nagle podwójne hity w gracza wchodzą ale tylko u jednego gracza nie u wszystkich i tak ciągle. Karzę im relognąć graczowi w którego wchodzą podwójne hity. Ale to rzadko pomaga. Trochę myślę że to wina mego jednego skryptu: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Wersja spigota nie wiem jaka bo mam zablokowana komende /ver /version ale spigot to 1.7.10 Addony jakich używam do skript to: - RandomSK - WildSkript - SkQuery - SkExtras Nie wiem co robić gdy takie nagle combo wchodzi w gracza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kapi. 332 Opublikowano 26 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2017 on damage: attacker is a player victim is a player cancel event damage victim by 1 hearts Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DnSu 0 Opublikowano 26 sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2017 36 minut temu, esej napisał: on damage: attacker is a player victim is a player cancel event damage victim by 1 hearts Usunąłem set maximum damage delay of attacker. Po dodaniu tego mi sie zdaje że tak sie zaczęło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kapi. 332 Opublikowano 26 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2017 To usuń tamten skrypt(?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DnSu 0 Opublikowano 30 sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2017 Jest wszystko ok już. Może ktoś zamknąć ten temat. Usunąłem tylko coś attackerem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Ewald Opublikowano 30 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2017 Ten temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
DnSu 0
Od jakiegoś czasu mam dziwną sytuacje ;d
Normalnie hity wchodzą, tak poprostu a po jakimś czasie bez powodu nagle podwójne hity w gracza wchodzą ale tylko u jednego gracza nie u wszystkich i tak ciągle.
Karzę im relognąć graczowi w którego wchodzą podwójne hity. Ale to rzadko pomaga.
Trochę myślę że to wina mego jednego skryptu:
Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!
Wersja spigota nie wiem jaka bo mam zablokowana komende /ver /version ale spigot to 1.7.10
Addony jakich używam do skript to:
- RandomSK
- WildSkript
- SkQuery
- SkExtras
Nie wiem co robić gdy takie nagle combo wchodzi w gracza
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi