GamineK 8 Opublikowano 23 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia 2017 Witam chcem napisac skrypt na wiadomość dla zabiajacego tak jak na arivi.pl to mój skrypt: on death of player: execute console command "title %{ATTACKER}% xd xd" gdy zabijam wyskakuje mi na chacie: That player cannot be found. co musze dac zamiast: %{ATTACKER}% Usunięty#6317 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Peridot 507 Opublikowano 23 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia 2017 (edytowane) 1. Zamiast %{attacker}% to %attacker% 2. Naucz się jak używać komendy title ... //Edit: (Zapomniałem że tak też zadziała ale tylko jeśli nie będzie kolorów) Edytowane 23 sierpnia 2017 przez McKoxu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 GamineK 8 Opublikowano 23 sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia 2017 Dziena @McKoxu a jak jeszcze zeby pokazywalo ile rankingu dostal zabijający? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Peridot 507 Opublikowano 23 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia 2017 7 minut temu, GamineK napisał: Dziena @McKoxu a jak jeszcze zeby pokazywalo ile rankingu dostal zabijający? Rankingu z funnyguilds ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 GamineK 8 Opublikowano 23 sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia 2017 TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Peridot 507 Opublikowano 23 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia 2017 1 minutę temu, GamineK napisał: TAK To już nie do mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 GamineK 8 Opublikowano 23 sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia 2017 a i mam jeszcze problem bo jeżeli ktoś spada pisze that player cannot be found to będzie %last_attacker% ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Peridot 507 Opublikowano 23 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia 2017 1 minutę temu, GamineK napisał: a i mam jeszcze problem bo jeżeli ktoś spada pisze that player cannot be found to będzie %last_attacker% ? Raczej nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 GamineK 8 Opublikowano 23 sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia 2017 a wiesz jak to będzie. bo jak ktoś spadnie z drzewkarki to trochę lipa ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Peridot 507 Opublikowano 23 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia 2017 Jeśli chcesz mieć po prostu zabezpieczenie przed tym to zrób tak: on death of player: if attacker is player: execute console command "title %ATTACKER% xd xd" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kapi. 332 Opublikowano 24 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 2017 (edytowane) on death of player: if attacker is a player: send player title "Zabiles %victim%" with subtitle "np. RANKING" for 5 seconds Edytowane 24 sierpnia 2017 przez esej Dodatek: SkRayFall Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
GamineK 8
Witam chcem napisac skrypt na wiadomość dla zabiajacego tak jak na arivi.pl
to mój skrypt:
on death of player:
execute console command "title %{ATTACKER}% xd xd"
gdy zabijam wyskakuje mi na chacie:
That player cannot be found.
co musze dac zamiast: %{ATTACKER}%
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi