Skredoksiak 1 Opublikowano 23 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia 2017 (edytowane) Witam, chciałbym otworzyć serwer typu EasyHC pod wersję 1.8. Pluginy są już przygotowane, mapa pod serwer również (jest możliwość zaprezentowania). Potrzebna jest dobra maszyna, reklama oraz strona WWW. Dodam, że do dnia 24.04.2018 jestem właścicielem domeny youhardcore.pl, a pliki nie zawierają żadnych skryptów, same pluginy. Oczekuję: - Stałego kontaktu - Ogarniętych osób - Miłej współpracy Oferuję: - Kontakt na bieżąco - Solidnego mojego wkładu w serwer - Umiejętność pisania pluginów - % z dochodów serwera - Najwyższą rangę na serwerze Kontakt na priv. Edytowane 31 sierpnia 2017 przez Skredoksiak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ByczekTV 95 Opublikowano 23 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia 2017 nie mam nic do easyhc, no ale easyhc +1.8 ? Proszę Cię...... Jest sporo ogłoszeń oferujących maszynkę poszukaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaku49 691 Opublikowano 31 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 sierpnia 2017 (edytowane) Dnia 23.08.2017 o 17:53, Skredoksiak napisał: chciałbym otworzyć serwer typu EasyHC pod wersję 1.8. domeny youhardcore.pl, same pluginy. Easyhc = rak + dzieci 1.8 = wersja dno + dzieci, nic nowego tylko to pvp na aurze i macrze 100000000 ms Domena = taka z nazwa.pl czy home.pl? Pluginy = takie z backdoorami i core z LAGIVI? Może czego oczekujesz a co oferujesz? Edytowane 31 sierpnia 2017 przez Kuba_2003TV Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skredoksiak 1 Opublikowano 31 sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 31 sierpnia 2017 Drodzy Państwo Nikt Państwa nie prosi o ocenę projektu bez nawet obejrzenia go. Nie jesteście zainteresowani, to proszę prywatne opinie zachować dla siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ByczekTV 95 Opublikowano 31 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 sierpnia 2017 Zapomniałem dodać. Życzę Ci powodzenia w szukaniu sponsora, aczkolwiek podkreślam, iż potencjalni sponsorzy poszukują szczególnie projektów wyjątkowych. EasyHC 1.8 x10293091283019283091283. Oferuję: - Kontakt na bieżąco - Solidnego mojego wkładu w serwer - Umiejętność pisania pluginów A jakiś % dochodów z rang? A w ogóle zamierzasz posiadać autorsk itemshop, i czerpać pieniądze na konto bankowe, czy zwykły itemshop hostingowy, z wirtualną walutą? Jeżeli zamierzasz ten drugi wariant wybrać, to gratuluję. Nie widziałem jeszcze sponsoringu (chyba), co nie chce ŻADNYCH dochodów z serwera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skredoksiak 1 Opublikowano 31 sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 31 sierpnia 2017 1 minutę temu, ByczekTV napisał: Zapomniałem dodać. Życzę Ci powodzenia w szukaniu sponsora, aczkolwiek podkreślam, iż potencjalni sponsorzy poszukują szczególnie projektów wyjątkowych. EasyHC 1.8 x10293091283019283091283. Oferuję: - Kontakt na bieżąco - Solidnego mojego wkładu w serwer - Umiejętność pisania pluginów A jakiś % dochodów z rang? A w ogóle zamierzasz posiadać autorsk itemshop, i czerpać pieniądze na konto bankowe, czy zwykły itemshop hostingowy, z wirtualną walutą? Jeżeli zamierzasz ten drugi wariant wybrać, to gratuluję. Nie widziałem jeszcze sponsoringu (chyba), co nie chce ŻADNYCH dochodów z serwera. Boże, oczywiście że oferuję %.. Zapomniałem dodać najważniejszego Dzięki za zwrócenie uwagi ByczekTV 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Helczyk 301 Opublikowano 3 września 2017 Udostępnij Opublikowano 3 września 2017 Tutaj masz wyjaśnione dlaczego nie dostaniesz złotuwkuw. bopke 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi