TakiJakTy 140 Opublikowano 23 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia 2017 (edytowane) Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Pisze mi tak: An internal error occurred while attempting to perform this command. Daje + za pomoc Prosze o pomoc : @Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Edytowane 23 sierpnia 2017 przez TheSkill Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kapi. 332 Opublikowano 23 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia 2017 (edytowane) Za długa nazwa GUI. Edytowane 23 sierpnia 2017 przez esej » NAJLEPSZA ODPOWIEDŹ « Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SebxteR 213 Opublikowano 23 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia 2017 (edytowane) 7 godzin temu, esej napisał: Za długa nazwa GUI. Nazwa GUI nie ma nic do tego, jaką posiadasz wersję minecrafta? Poprawiłem Ci cały skrypt (testowałem na 1.12 i działa), teraz wygląda to lepiej: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Edytowane 23 sierpnia 2017 przez SebxteR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kapi. 332 Opublikowano 24 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 2017 11 godzin temu, SebxteR napisał: Nazwa GUI nie ma nic do tego, jaką posiadasz wersję minecrafta? Poprawiłem Ci cały skrypt (testowałem na 1.12 i działa), teraz wygląda to lepiej: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! A uwierz, że ma Za długa nazwa GUI wywali właśnie owy błąd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SebxteR 213 Opublikowano 24 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 2017 2 godziny temu, esej napisał: A uwierz, że ma Za długa nazwa GUI wywali właśnie owy błąd. Zabij sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TheHomo 7 Opublikowano 24 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 2017 Maksymalnie 32 znaki w nazwie GUI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TakiJakTy 140 Opublikowano 26 sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2017 Dnia 23.08.2017 o 13:07, TheSkill napisał: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Pisze mi tak: An internal error occurred while attempting to perform this command. Daje + za pomoc Prosze o pomoc : @Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Dzięki za pomoc, daje + Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!,Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!,Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! ZAMYKAM, PROSZĘ PRZENIEŚĆ DO ARCHIWUM ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Ewald Opublikowano 26 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2017 Ten temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
TakiJakTy 140
Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!
Pisze mi tak: An internal error occurred while attempting to perform this command.
Daje + za pomoc
Prosze o pomoc : @Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!
Edytowane przez TheSkillOdnośnik do komentarza
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi