Skocz do zawartości
  • 0

Ulepszenie mojego skriptu na zaproszenie gracza!

777Miks777

Pytanie

Siemka! Mam dla was wielką prośbę! Napisałem na szybko taki skripcik odpowiadający zaproszeniu gracza na ts3. Tylko brakuje mi 2 rzeczy:

KOD SKRIPTU:

command /zapros [<text&gt] [<text&gt]:
                trigger:
                           if arg 1 is not set:
                                      send "&6[Zapros] &aWpisz nick gracza ktorego chcesz zaprosic na TS3!"
                           if arg 1 is set:
                                      if arg 2 is not set:
                                                 send "&6[Zapros] &aWpisz powod za jaki chcesz zaprosic tego gracza!"
                           else:
                                                 if arg 2 is set:
                                                            broadcast "&c[&4Administracja&c] &8%player% &6>> &4%arg 1% &cZapraszam na TS3, Logaut = Ban!"

Wybaczcie za dziwnie wyglądający kod ale tutaj coś sie dziwnie wkleił ;D

Ogólnie chodzi o 2 rzeczy tak jak już wspominałem:

1: Dodanie teleportacji gracza, który został zaproszony na ts3 do admina, który wpisał komende /zapros nick :)

2: Dodanie komendy: /zapros czysty <nick gracza> (lub cos w tej desen), i żeby po wpisaniu tej komendy, wyświetlał się komunikat: &a<Nick Gracza> czysty!, oraz automatycznie tepało go na spawn!

Z góry dziękuje, i pozdrawiam! Miks!

3 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Może być coś takiego ? Zamiast tp do admina dałęm tp w wcześniej ustawiane miejsce

i jeszcze jedno, może lepiej jak po wpisaniu /zaproc <nick> czysty teleportowało go w miejsce, gdzie był przed wpisaniem komendy /zapros <nick> powód ? bo jakby co to mogę dodać zamiast teleportacji na spawn :)

command /ustaw [<text&gt]:	trigger:		if arg 1 is "lobby":			if player has permission "zapros.lobby":				set {sprawdzanie} to location of player				send "&7ustawiłeś miejsce sprawdzania" to the player		if arg 1 is "spawn":			if player has permission "zapros.spawn":				set {sprawdzanie.spawn} to location of player				send "&7ustawiłeś miejsce spawn" to the player						command /zapros [<player&gt] [<text&gt]:	trigger:		if arg 1 is not set:			if player has permission "zapros":				send "&6[Zapros] &aWpisz nick gracza ktorego chcesz zaprosic na TS3!"		if arg 1 is set:			if player has permission "zapros":				if arg 2 is not set:					send "&6[Zapros] &aWpisz powod za jaki chcesz zaprosic tego gracza!"			else:				if arg 2 is set:					if player has permission "zapros":						broadcast "&c[&4Administracja&c] &8%player% &6>> &4%arg 1% &cZapraszam na TS3, Logaut = Ban!"						teleport argument 1 to {sprawdzanie}		if arg 1 is set:			if player has permission "zapros":				if arg 2 is "czysty":					broadcast "&aGracz %arg 1% czysty!"					teleport argument 1 to {sprawdzanie.spawn}
Edytowane przez Hydorax

• 0

Może być coś takiego ? Zamiast tp do admina dałęm tp w wcześniej ustawiane miejsce

i jeszcze jedno, może lepiej jak po wpisaniu /zaproc <nick> czysty teleportowało go w miejsce, gdzie był przed wpisaniem komendy /zapros <nick> powód ? bo jakby co to mogę dodać zamiast teleportacji na spawn :)

command /ustaw [<text&gt]:	trigger:		if arg 1 is "lobby":			if player has permission "zapros.lobby":				set {sprawdzanie} to location of player				send "&7ustawiłeś miejsce sprawdzania" to the player		if arg 1 is "spawn":			if player has permission "zapros.spawn":				set {sprawdzanie.spawn} to location of player				send "&7ustawiłeś miejsce spawn" to the player						command /zapros [<player&gt] [<text&gt]:	trigger:		if arg 1 is not set:			if player has permission "zapros":				send "&6[Zapros] &aWpisz nick gracza ktorego chcesz zaprosic na TS3!"		if arg 1 is set:			if player has permission "zapros":				if arg 2 is not set:					send "&6[Zapros] &aWpisz powod za jaki chcesz zaprosic tego gracza!"			else:				if arg 2 is set:					if player has permission "zapros":						broadcast "&c[&4Administracja&c] &8%player% &6>> &4%arg 1% &cZapraszam na TS3, Logaut = Ban!"						teleport argument 1 to {sprawdzanie}		if arg 1 is set:			if player has permission "zapros":				if arg 2 is "czysty":					broadcast "&aGracz %arg 1% czysty!"					teleport argument 1 to {sprawdzanie.spawn}

Jeżeli chodzi o miejsce teleport, to jest wszystko dobrze. Będzie to serwer parkour, także jest ok :) Bardzo dziękuje za wykonaną pracę. Pozdrawiam ;) Daje +

Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...