CzitYT 0 Opublikowano 18 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia 2017 Mam problem z pluginem FunnyGuilds mianowicie tnt na terenie gildi nie chce wybuchać(poza terenem normalnie wybucha). Próbowałem wszystkiego i nadal nic. Proszę o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość najkers Opublikowano 18 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia 2017 tnt allow flaga :d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KrejzolekPRO 598 Opublikowano 18 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia 2017 6 minut temu, najkers napisał: tnt allow flaga Nie? Masz włączona ochronę gildi na cuboidzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Ewald Opublikowano 18 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia 2017 Ten temat został przeniesiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość najkers Opublikowano 18 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia 2017 Krejzolek to i to :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CzitYT 0 Opublikowano 18 sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia 2017 (edytowane) Nic nie działa i nie mam ochrony na cuboidzie Edytowane 18 sierpnia 2017 przez CzitYT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kapi. 332 Opublikowano 18 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia 2017 41 minut temu, CzitYT napisał: Nic nie działa i nie mam ochrony na cuboidzie W pliku konfiguracyjnym pluginu FunnyGuilds od linijki 83 do 93 masz takie coś: # Przez ile sekund nie mozna budowac na terenie gildii po wybuchu region-explode: 120 # Jaki ma byc zasieg pobieranych przedmiotow po wybuchu (jezeli chcesz wylaczyc, wpisz 0) explode-radius: 3 # Jakie materialy i z jaka szansa maja byc niszczone po wybuchu # <material>: <szansa (w %) explode-materials: obsidian: 20 water: 33 lava: 33 enchantment_table: 75 ender_chest: 75 Ixidi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
CzitYT 0
Mam problem z pluginem FunnyGuilds mianowicie tnt na terenie gildi nie chce wybuchać(poza terenem normalnie wybucha). Próbowałem wszystkiego i nadal nic. Proszę o pomoc.
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi