Mlody 0 Opublikowano 18 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia 2017 (edytowane) Witam chciałbym żeby ktoś mi napisał kity w gui wiecie o co chodzi. takie kity: /kit heros /kit sponsor /kit legenda /kit yt Kity mam w essentials Edytowane 18 sierpnia 2017 przez Mlody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 lookas76 7 Opublikowano 18 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia 2017 coś takiego? Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mlody 0 Opublikowano 18 sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia 2017 Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Nie działa coś takiego mam za każdym razem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 lookas76 7 Opublikowano 18 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia 2017 spróbuj to Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mlody 0 Opublikowano 18 sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia 2017 To samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KrejzolekPRO 598 Opublikowano 18 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia 2017 (edytowane) command /zestawy: trigger: open chest with 1 rows named "&eZestawy:" to player set slot 0 of player's current inventory to diamond sword named "&7Kit vip." with lore "Weź kit VIP!" on inventory click: if name of player's current inventory is "&eZestawy:": cancel event if clicked slot is 0: execute player command "kit vip" Tu masz przykład resztę sam zrób. Edytowane 18 sierpnia 2017 przez KrejzolekPRO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mlody 0 Opublikowano 18 sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia 2017 Nie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kapi. 332 Opublikowano 18 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia 2017 50 minut temu, KrejzolekPRO napisał: command /zestawy: trigger: open chest with 1 rows named "&eZestawy:" to player set slot 0 of player's current inventory to diamond sword named "&7Kit vip." with lore "Weź kit VIP!" on inventory click: if name of player's current inventory is "&eZestawy:": cancel event if clicked slot is 0: execute player command "kit vip" Tu masz przykład resztę sam zrób. Podlinkuj swój skrypt Offtopic; command /zestaw: trigger: player doesn't have netherrack named "zestawy": #' add 1 netherrack named "Zestawy" to player send "Kliknij! Masz na to 3 sekundy" to the player wait 3 seconds remove 1 netherrack named "zestawy" from the player else: send "Aby uzyc zestawow musisz nacisnac na netherrack" to the player on click: player's tool is netherrack named "Zestawy": cancel event open chest with 1 rows named "Zestawy" to the player format slot 4 of player with 1 of diamond named "Zestaw VIP" to close then run [player command "kit VIP"] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KrejzolekPRO 598 Opublikowano 18 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia 2017 5 godzin temu, Mlody napisał: Nie działa No to podaj bledy taborecie... kapi. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mlody 0 Opublikowano 19 sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia 2017 (edytowane) hmhhh taboret?[ciach] //Ewaldpo prostu nie wyświetlają mi się kity. Tak jak wysłałem wcześniej ss'a to mam tak cały czas. Edytowane 20 sierpnia 2017 przez Ewald Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Mlody 0
Witam chciałbym żeby ktoś mi napisał kity w gui wiecie o co chodzi.
takie kity:
/kit heros
/kit sponsor
/kit legenda
/kit yt
Kity mam w essentials
Edytowane przez MlodyOdnośnik do komentarza
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi