kapi. 332 Opublikowano 14 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia 2017 Cześć, nie ma ktoś może gotowego ItemShopu, który obsługuję SimPay, DotPay, PaySafeCard, PayPal? ;// To jest bardzo pilne.. ew. mogę zapłacić za AUTORSKI ITEMSHOP Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Ewald Opublikowano 14 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kapi. 332 Opublikowano 14 sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia 2017 2 minuty temu, Ewald napisał: Testowałem, lecz przenieśli profitsms na simpaya i lipa, bo nie umiem tego edytować niby dali dokumentacje ze swojego API, ale ja jestem pomaranczowy jak to widze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Ewald Opublikowano 17 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 sierpnia 2017 Ten temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
kapi. 332
Cześć, nie ma ktoś może gotowego ItemShopu, który obsługuję SimPay, DotPay, PaySafeCard, PayPal? ;//
To jest bardzo pilne..
ew. mogę zapłacić za AUTORSKI ITEMSHOP
Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi