Hej chciałem zapytać się czy można zrobić w skrypcie takie coś że po uderzeniu gracza motyką o nazwie "tutaj jakaś nazwa" to wtedy wykona się komenda
ale komenda wykona się tylko wtedy kiedy ta motyka będzie się nazywać "tutaj jakaś nazwa" inaczej nic się nie stanie tutaj macie kod:
command /adminwatch:
permission "anty.hoe"
permission message "&cNie masz uprawnien do &8[&eanty.hoe&8]"
trigger:
give 1 stone_hoe named "&c&lChetnie kogos zbanuje &e;D&c&l!"
send "&c&lZestaw antycheatera dostarczony ;D"
motyka nazywa się "&c&lChetnie kogos zbanuje &e;D&c&l!" i chcę że jeżeli motyka tak się nazywa gracz ma te uprawnienia to po zaatakowaniu nią innego gracza ten zaatakowany dostaje bana.
Z góry dzięki za odpowiedzi ! ps.(Skrypt jest zrobiony po to że admin ma motykę i jak uderzy kogoś to ten ktoś dostaje bana )
Pytanie
RubY 0
Hej chciałem zapytać się czy można zrobić w skrypcie takie coś że po uderzeniu gracza motyką o nazwie "tutaj jakaś nazwa" to wtedy wykona się komenda
ale komenda wykona się tylko wtedy kiedy ta motyka będzie się nazywać "tutaj jakaś nazwa" inaczej nic się nie stanie tutaj macie kod:
command /adminwatch:
permission "anty.hoe"
permission message "&cNie masz uprawnien do &8[&eanty.hoe&8]"
trigger:
give 1 stone_hoe named "&c&lChetnie kogos zbanuje &e;D&c&l!"
send "&c&lZestaw antycheatera dostarczony ;D"
motyka nazywa się "&c&lChetnie kogos zbanuje &e;D&c&l!" i chcę że jeżeli motyka tak się nazywa gracz ma te uprawnienia to po zaatakowaniu nią innego gracza ten zaatakowany dostaje bana.
Z góry dzięki za odpowiedzi
! ps.(Skrypt jest zrobiony po to że admin ma motykę i jak uderzy kogoś to ten ktoś dostaje bana
)
https://skript.pl/temat/20777-po-zaatakowaniu-ma-wykona%C4%87-si%C4%99-komenda/Udostępnij na innych stronach
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi