on mine of acacia wood: if {drwal.%player%} is 83: add 12 to {drzewo.%player%} else: cancel event send "&c&lTwoj Poziom drwala jest za niski"on mine of coal ore: if {gornik.%player%} is 17: add 1 to {rudy.%player%} else: cancel event send "&c&lTwoj Poziom gornika jest za niski"
Z acacia wood wszystko działa nie mogę zniszczyć i jest wiadomość ale z coal ore nic się nie dzieje wypada i nie ma wiadomości NIE WYWALA MI ERRORÓW PRZY RELOAD !
Proszę jeszcze żeby ktoś mi napisał jak zrobić zamiast if {gornik...... is 17 (czyli że jest 17) to że zmiena gornik musi być większa od 16
PS: Moja zmiena gornik dla mnie jest równa 1 więc z rudą węgla coś zrypałem
Pytanie
uiuin 10
on mine of acacia wood: if {drwal.%player%} is 83: add 12 to {drzewo.%player%} else: cancel event send "&c&lTwoj Poziom drwala jest za niski"on mine of coal ore: if {gornik.%player%} is 17: add 1 to {rudy.%player%} else: cancel event send "&c&lTwoj Poziom gornika jest za niski"Z acacia wood wszystko działa nie mogę zniszczyć i jest wiadomość ale z coal ore nic się nie dzieje wypada i nie ma wiadomości NIE WYWALA MI ERRORÓW PRZY RELOAD !
Proszę jeszcze żeby ktoś mi napisał jak zrobić zamiast if {gornik...... is 17 (czyli że jest 17) to że zmiena gornik musi być większa od 16
PS: Moja zmiena gornik dla mnie jest równa 1 więc z rudą węgla coś zrypałem
Edytowane przez uiuinOdnośnik do komentarza
https://skript.pl/temat/2072-troszk%C4%99-co%C5%9B-si%C4%99-zrypa%C5%82o/Udostępnij na innych stronach
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi