Skocz do zawartości

Dziecko Minecraft'a

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć, to znowu ja ! :bezkappy:

Dzisiaj zajmiemy się znanym pojęciem (Dziecko Minecrafta) 

No więc tak. O co Chodzi, skąd to się wzięło ? ;v

Skąd to się wzięło

Tego nikt nie wie, absolutnie nikt. Teorie może sobie każdy wymyślić. Może to jest stąd, że dużo osób uważa tę grę za śmieszną, dla dzieciaków...

O co w tym wszystkim chodzi?

Osoby grające w minecraft'a są często przez rówieśników nazywane DZIEĆMI MINECRAFT'A (pozdrawiam gimby :bezkappy:)

A odnosząc się do wcześniejszej sprawy -  że jest to gra dla totalnych dzieci - to absolutna nieprawda! No prawda, że gra jest od 7 lat, ale czemu nie mogą w nią grać osoby starsze? Gra wzmacnia wyobraźnie u każdego człowieka. Ciekawe jak, zapytacie- Normalnie. Budując wraz z przyjaciółmi, czy też single-player, wzmacniamy swoją wyobraźnię. (:bezkappy:)

Podsumowanie

Nie musicie milczeć przed rówieśnikami, ukrywać, to, że gracie w Minecraft'a. To nie jest przecież nic śmiesznego ;)

PS. Osobiście grałem z 40-to latkiem :) :bezkappy:

Wybaczcie za artykuł, ale jeszcze do końca nie opanowałem ich pisania xD

https://skript.pl/temat/20708-dziecko-minecrafta/

• 3 tygodnie później...
Dnia 11.08.2017 o 22:15, ByczekTV napisał:

Cześć, to znowu ja ! :bezkappy:

Dzisiaj zajmiemy się znanym pojęciem (Dziecko Minecrafta) 

No więc tak. O co Chodzi, skąd to się wzięło ? ;v

Skąd to się wzięło

Tego nikt nie wie, absolutnie nikt. Teorie może sobie każdy wymyślić. Może to jest stąd, że dużo osób uważa tę grę za śmieszną, dla dzieciaków...

O co w tym wszystkim chodzi?

Osoby grające w minecraft'a są często przez rówieśników nazywane DZIEĆMI MINECRAFT'A (pozdrawiam gimby :bezkappy:)

A odnosząc się do wcześniejszej sprawy -  że jest to gra dla totalnych dzieci - to absolutna nieprawda! No prawda, że gra jest od 7 lat, ale czemu nie mogą w nią grać osoby starsze? Gra wzmacnia wyobraźnie u każdego człowieka. Ciekawe jak, zapytacie- Normalnie. Budując wraz z przyjaciółmi, czy też single-player, wzmacniamy swoją wyobraźnię. (:bezkappy:)

Podsumowanie

Nie musicie milczeć przed rówieśnikami, ukrywać, to, że gracie w Minecraft'a. To nie jest przecież nic śmiesznego ;)

PS. Osobiście grałem z 40-to latkiem :) :bezkappy:

Wybaczcie za artykuł, ale jeszcze do końca nie opanowałem ich pisania xD

A ja mam kolege który ma 40 lat, i prowadzi serwer sky-block.pl + napisal plugin IslandWorld :)

https://skript.pl/temat/20708-dziecko-minecrafta/#findComment-144330

Dnia 30.08.2017 o 20:19, najkers napisał:

A ja mam kolege który ma 40 lat, i prowadzi serwer sky-block.pl + napisal plugin IslandWorld :)

Oo, podałbyś IP? :P

No ten Pan, z którym grałem, ma teraz 49/50 lat, niezła sumka ^^

https://skript.pl/temat/20708-dziecko-minecrafta/#findComment-144559

• Nieaktywny zablokował(a) ten temat
Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...