xFreku 100 Opublikowano 22 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 marca 2014 Mam taki kod : on damage of player: if damage is {@dk}: set {krwawienie.%victim%} to trueI gdzie tam umiesici send ? Próbowałem i nic ;C Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sopher 418 Opublikowano 22 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 marca 2014 on damage of player: if damage is {@dk}: set {krwawienie.%victim%} to true send "1" to attacker send "2" to victim xFreku 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xFreku 100 Opublikowano 22 marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 marca 2014 Dziekuje Sopher :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sopher 418 Opublikowano 22 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 marca 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Ten temat został zamknięty przez moderatora. Powód: rozwiązane. Jeżeli nie zgadzasz się z tą decyzją skontaktuj się z moderatorem, który zamknął ten temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
xFreku 100
Mam taki kod :
I gdzie tam umiesici send ? Próbowałem i nic ;C
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi