vaxuuuu 0 Opublikowano 10 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2017 Siema. Napisałem z kolegą skrypt na choroby mam 1 problem mianowicie jak zrobić że gdy graczowi wylosuje choroba i ją dostanie pojawi się napis np Jesteś chory udaj sie do szpitala czy coś takiego. Z góry dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Ewald Opublikowano 10 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2017 Gdyby dał kod, byłoby łatwiej. Tam gdzie graczowi wylosuje się choroba dodaj send "Jestes chory! Udaj sie do szpitala!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kapi. 332 Opublikowano 10 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2017 Jemu nie jest potrzebne samo send , bo widziałem ten kod... @Ewald proszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 vaxuuuu 0 Opublikowano 10 sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2017 2 minuty temu, Ewald napisał: Gdyby dał kod, byłoby łatwiej. Tam gdzie graczowi wylosuje się choroba dodaj send "Jestes chory! Udaj sie do szpitala!" apply poison 1 to random player out of all players for 3600 seconds wait 3 second urywka kodu wyżej są optionsy itd niżej dalsze apply ale chyba nie ważne sendy nie działają pluje error przy ładowaniu skryptu dodaje send pod apply Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PanAnimek 61 Opublikowano 10 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2017 @vaxuuuu loop all players: (tab)send "Jesteś chory. Powinienys udać się do szpitala." to loop-player kapi. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kapi. 332 Opublikowano 10 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2017 (edytowane) loop all players: add 1 to {_allplayer} set {_player::%{_allplayer}%} to loop-player set {_x} to a random integer between 1 and {_allplayer} apply (efekt) (sila efektu) to {_player::%{_x}%} parsed as an player for 3600 seconds send "wiadomosc" to {_player::%{_x}%} parsed as an player delete {_allplayer} delete {_player::*} (raczej )Działający, lecz długi sposób. Edytowane 10 sierpnia 2017 przez esej added parsed Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 vaxuuuu 0 Opublikowano 11 sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2017 8 godzin temu, PanAnimek napisał: @vaxuuuu loop all players: (tab)send "Jesteś chory. Powinienys udać się do szpitala." to loop-player po wstawce loopa wywala blad przy ladowaniu skryptu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
vaxuuuu 0
Siema. Napisałem z kolegą skrypt na choroby mam 1 problem mianowicie jak zrobić że gdy graczowi wylosuje choroba i ją dostanie pojawi się napis np Jesteś chory udaj sie do szpitala czy coś takiego.
Z góry dzięki!
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi