powley 0 Opublikowano 10 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2017 Podrzuci mi ktos plugin lub skrypt dzieki ktoremu bedzie mozna ustawiac u npc co mozemy od nich kupic za jakis item? Z gory thx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_xXCichyMleczXx_ 16 Opublikowano 10 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2017 ShopKeepers i zly temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
powley 0 Opublikowano 10 sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2017 1 minutę temu, _xXCichyMleczXx_ napisał: ShopKeepers i zly temat Ten plugin mi nie dziala.... Czm zly temat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peridot 507 Opublikowano 10 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2017 Teraz, powley napisał: Ten plugin mi nie dziala.... Czm zly temat? Mu chodziło że zły dział ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_xXCichyMleczXx_ 16 Opublikowano 10 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2017 Teraz, powley napisał: Ten plugin mi nie dziala.... Czm zly temat? Powinno byc pytania i problemy bo tutaj sie wstawia gotowe skrypty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ewald Opublikowano 10 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ewald Opublikowano 10 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2017 Ten temat został przeniesiony do kosza! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi