ZEZHARD 0 Opublikowano 9 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2017 (edytowane) Potrzebuje by ktoś napisał mi skrypt na MagiczneSkrzynki coś w podobie do MC4U Gui moze byc inne! Usuwam reklamę //Michma Edytowane 9 sierpnia 2017 przez Michma1707 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ZEZHARD 0 Opublikowano 9 sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2017 (edytowane) A umiał byś mi coś takiego napisac? Edytowane 9 sierpnia 2017 przez Ewald Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SupcioXD 37 Opublikowano 9 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2017 Teraz, ZEZHARD napisał: A umiał byś mi coś takiego napisac? nie wiem sam nawet, bo nie robie skrzynek takich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ZEZHARD 0 Opublikowano 9 sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2017 Ale to tylko by sie losowaly przedmioty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SupcioXD 37 Opublikowano 9 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2017 to jest skrypt na losowanie przedmiotow w gui poszukaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ixidi 717 Opublikowano 9 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2017 Ludzie kiedy wy sie nauczycie... Skad mamy wiedziec co chcesz, skoro moze nie gralismy na zadnym mc4u... Opisz to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ZEZHARD 0 Opublikowano 9 sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2017 Teraz, SupcioXD napisał: nie wiem sam nawet, bo nie robie skrzynek takich Ale to tylko by sie losowaly przedmioty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SupcioXD 37 Opublikowano 9 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2017 Teraz, ZEZHARD napisał: Ale to tylko by sie losowaly przedmioty to dobrze powiedział Ixidix, ja nawet nie wiem o co chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ZEZHARD 0 Opublikowano 9 sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2017 Jest zwykle gui gdzie losuje przedmioty ktore bedzie mozna w skrypcie dodac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Varter 65 Opublikowano 9 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2017 SKRYPT BY @bartekhal >> Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Niewiem czy działa, bo nieużywam. Zanim cos napiszesz w dziale, polecam poszukac go w skryptach juz zrobionych. A i nie ten dział wybrałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Ewald Opublikowano 9 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2017 Ten temat został przeniesiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
ZEZHARD 0
Potrzebuje by ktoś napisał mi skrypt na MagiczneSkrzynki coś w podobie do MC4U
Gui moze byc inne!
Usuwam reklamę //Michma
Edytowane przez Michma1707Odnośnik do komentarza
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi