PROXEN 1 Opublikowano 7 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 2017 Witam szukam skryptu na naprawe tylko i wylacznie kilofu z enchantem efficiency 6 fortune 3 unbreaking 3 Mam tu gotowy kod ale nie wiem jak zrobic zeby byl tylko na naprawe kilofu command /naprawkilof [<text>]: permission: naprawa.vip permission message: &cNie masz dostepu do tej komendy &8(&fVIP&8) trigger: send "&cNaprawiles przedmiot &6diamentowy kilof 6/3/3&7!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SupcioXD 37 Opublikowano 7 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 2017 Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! chyba o to ci chodziło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kapi. 332 Opublikowano 7 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 2017 command /naprawkilof: permission: naprawa.vip permission message: &cNie masz dostepu do tej komendy &8(&fVIP&8) trigger: loop player's inventory: if loop-item is diamond pickaxe: if loop-item is enchanted with efficiency 6 and fortune 3 and unbreaking 3: repair loop-item send "&cNaprawiles przedmiot &6diamentowy kilof 6/3/3&7!" else: send "&8» &cNie posiadasz kilofu 6/3/3" to the player else: send "&8» Nie posiadasz &bdiamentowego kilofu" to the player PROXEN 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
PROXEN 1
Witam szukam skryptu na naprawe tylko i wylacznie kilofu z enchantem efficiency 6 fortune 3 unbreaking 3
Mam tu gotowy kod ale nie wiem jak zrobic zeby byl tylko na naprawe kilofu
command /naprawkilof [<text>]:
permission: naprawa.vip
permission message: &cNie masz dostepu do tej komendy &8(&fVIP&8)
trigger:
send "&cNaprawiles przedmiot &6diamentowy kilof 6/3/3&7!"
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi