Elii 4 Opublikowano 6 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2017 Witam! Potrzebuję skryptu na sklep u npc. Itemy byłyby kupowane za emeraldy, które ma gracz w eq. Z góry dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Varter 65 Opublikowano 6 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2017 To mozna zrobic w pluginie ShopKeepers. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Elii 4 Opublikowano 6 sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2017 1 minutę temu, Varter napisał: To mozna zrobic w pluginie ShopKeepers. nie ma go na wersję 1.10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Vov 5 Opublikowano 6 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2017 3 minuty temu, Elii napisał: nie ma go na wersję 1.10 Spróbuj pobrać starszą/nowszą wersje tego plg myślę że ci zadziała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Elii 4 Opublikowano 6 sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2017 41 minut temu, Vov napisał: Spróbuj pobrać starszą/nowszą wersje tego plg myślę że ci zadziała. Jednak wole to zrobić w skrypcie bo ceny bedą dość duże a tu tylko można dwa stacki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 StivMc1334 2 Opublikowano 6 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2017 (edytowane) Elii mam pomysł dodaj walutę większa od emeralda i wtedy gracze będą ja zamieniać wiesz chyba o co mi chodzi nie. Edytowane 6 sierpnia 2017 przez StivMc1334 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SayJacoB 44 Opublikowano 6 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2017 (edytowane) # Nizej ustaw jak ci pasuje options: NazwaNPC: &aNPC NazwaGUI: &7Ten npc chce NazwaSzmaragdu: &7Twoje 64 &aszmaragdy CoDostanieGracz: &b1 Blok Diamentow # Tutaj wpisz to co powyzej, poniewaz to bedzie wykonywac komenda CoPowinienMiecGracz: 64 emeralds CoNPCDaWZamianGraczowi: 1 diamond block on rightclick on villager: if name of clicked entity is "{@NazwaNPC}": cancel event wait 2 ticks open chest with 1 rows named "{@NazwaGUI}" to player format slot 4 of player with {@CoPowinienMiecGracz} named "{@NazwaSzmaragdu}" with lore "&7Za jego:||{@CoDostanieGracz}" to close then run [make player execute command "/nazwakomendy"] command /nazwakomendy: trigger: if player has {@CoPowinienMiecGracz}: remove {@CoPowinienMiecGracz} from player give {@CoNPCDaWZamianGraczowi} to player send "&7Wymieniles sie z NPC!" stop else: send "&7Nie masz wystarczajaco duzo przedmiotow w ekwipunku (&c{@NazwaSzmaragdu})" stop Nie testowane, ale powinno działać. Ustaw sobie tam tak jak chcesz. Edytowane 7 sierpnia 2017 przez SayJacoB Poprawa skryptu Kolo1423 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Elii 4
Witam!
Potrzebuję skryptu na sklep u npc. Itemy byłyby kupowane za emeraldy, które ma gracz w eq.
Z góry dziękuję
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi