Varter 65 Opublikowano 2 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 sierpnia 2017 (edytowane) Cześć! Ostatnio zostalem zrekrutowany na pewnym serwerze. (Na vWlasciciela, jak ktos jest ciekawski) Administracja jest mała, wiec postanawiam ja powiekszyc. Szukam nastepujacych rang: Administrator/Admin Pomocnik/Helper Budowniczy YouTuber Wymagania dla YouTubera: Wiek: Obojetnie Komedy: Podstawowe Budowanie: Obojetne Ilosc Subskrybcji: Minimum 70 Dostepne Przywileje: /hat, /kit vip, /kit svip, /kit Heros, przywileje rangi ELITA (2 najlepsza ranga na serwerze) Wymagania dla Budowniczego: Wiek: min. 11 Komedy: //wand //set itd. Budowanie: 6-8/10 Przywileje: Przywileje rangi Heros, //wand (Razem z komedami //set itd,). Wymagania dla Helpera: Wiek: Min. 13 Komedy: /sprawdz, /ban, itd. Przywileje: Przywileje rangi Heros, /ban, /sprawdz /kick, /mute i wiecej. Wymagania dla Admina: Wiek: Min. 13 Komedy: Najlepiej 60% komed na serwerze Wspomaganie serwera w formie pieniężniej Przywileje: Dowiesz sie w swoim czasie. STALY kontakt z Wlascicielami. Zaufanie (Minimum 4 dni na serwerze) Posiadamy rowniez wlasna strone serwera. Podawac moze lepiej tu nie bede. EDIT: Rekrutować bede dopiero w sobote. (05.08.2017), gdyz jestem na wakacjach. Edytowane 2 sierpnia 2017 przez Varter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiamentowyPL 8 Opublikowano 2 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 sierpnia 2017 Widze że mi pasowałby jedynie YT xd (119 sub) ale się zastanowię... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varter 65 Opublikowano 2 sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 2 sierpnia 2017 Teraz, DiamentowyPL napisał: Widze że mi pasowałby jedynie YT xd (119 sub) ale się zastanowię... Jezeli niemasz wymagań Wiekowych cos pewnie bedzie dalo sie wykabinowac. Jednak zapomnialem dodac, ze wymagany jest ts3. Rekrutacje bede przeprowadzal dopiero 5 sierpnia. No chyba ze yt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiamentowyPL 8 Opublikowano 2 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 sierpnia 2017 1. Nie umiem ładnie budować 2. Mam swój serwer do ogarnięcia więc raczej yt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matifajnyK 0 Opublikowano 2 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 sierpnia 2017 Nick z minecrafta:matifajnyK Wiek:14 Ile godzin mógłbyś przebyć na serwerze?:5-6 godzin dziennie Czy posiadasz jakieś umiejętności z innych serwerów?:Tak byłem helperem na 3 serwerach na 1 adminem a na 1 modem niestety ip pamiętam tylko jednego diamondhc.ench.pl (byłem tam adminem) Umiejętność sprawdzania: od 1 do 10: 10/10 Sprawdzałem bardzo dużą ilość graczy i sprawdzanie to już dla mnie łatwizna nawet pamiętam wszystkie punkty sprawdzania na pamięć!! Coś o sobie:Jestem miły i uczciwy,bardzo lubię grać w piłkę nożną.Lubię grać w mc i pomagać graczom mam duże doświadczenie z mc bo 5 lat.Znam bardzo dobrze komendy z essentiala. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 2 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 sierpnia 2017 (edytowane) Nick: IsakValtersen Wiek: 17 lat Ile godzin mógłbyś przebyć na serwerze? 3-5 godzin dziennie (Później szkoła itd to trochę mniej ) Czy posiadasz jakieś umiejętności z innych serwerów? Tak, potrafię sprawdzać, znam dużo komend, lubię testować słabe serwery , łatwo mnie nie oszukasz cziterze jeden. Jestem w stanie pomóc serwerowi skryptami, pluginami, zbudować mapę. Umiejętność sprawdzania: Potrafię sprawdzać, znam dobrze większość komend. TeamViewer to mój drugi przyjaciel Umiejętność budowania: Potrafię nawet ładnie budować, znam dużo komend do budowania. (Prac teraz nie pokażę bo ich nie ma, ale jak powstaną max 2 dni bo coś ciekawego to ci na pw wyślę) Coś o sobie: A więc Jestem szczery, uczciwy, lubię "programować", oglądam dużoo filmów, Lubię grać w Minecrafta, znam się na hostingach serwerów (Minecrafta, Teamspeaka, stron www,vpsów, serwerów dedykowanych, domen itd. Potrafię doradzić). Gram w klocki 6 lat. Szybko uczę się nowych komend. Umiem robić reklamy/prezentacje serwerów. W wolnych chwilach lubię fotografię oraz grafikę. Mam nadzieje że będę tym szczęściarzem i otrzymam tą rangę. Pozdrawiam, IDailyGaming Edytowane 2 sierpnia 2017 przez Nieaktywny Korekta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varter 65 Opublikowano 2 sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 2 sierpnia 2017 (edytowane) 3 minuty temu, matifajnyK napisał: Nick z minecrafta:matifajnyK Wiek:14 Ile godzin mógłbyś przebyć na serwerze?:5-6 godzin dziennie Czy posiadasz jakieś umiejętności z innych serwerów?:Tak byłem helperem na 3 serwerach na 1 adminem a na 1 modem niestety ip pamiętam tylko jednego diamondhc.ench.pl (byłem tam adminem) Umiejętność sprawdzania: od 1 do 10: 10/10 Sprawdzałem bardzo dużą ilość graczy i sprawdzanie to już dla mnie łatwizna nawet pamiętam wszystkie punkty sprawdzania na pamięć!! Coś o sobie:Jestem miły i uczciwy,bardzo lubię grać w piłkę nożną.Lubię grać w mc i pomagać graczom mam duże doświadczenie z mc bo 5 lat.Znam bardzo dobrze komendy z essentiala. Spoko wypowiedz. Zrekrutuje cie na ts3. Jednak tym czasie dodaj mnie na skype: Varter ! 2 minuty temu, IDaily Gaming napisał: Budowniczy: Wiek: 10 (17 lat) Tak, znam te komendy, średnio-dobrze buduje xd Troche tego malo, ale dobra. Tak samo jak wyzej rekru na ts, dodaj na skype: Varter ! Edytowane 2 sierpnia 2017 przez Varter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SayJacoB 44 Opublikowano 4 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 sierpnia 2017 (edytowane) Wiek: 15 lat Nick: SaYJacoB Komendy: Znam bardzo dużo komend i szybko uczę się nowych Oprócz tego, mogę zajmować się serwerem od strony technicznej, pisać skrypty na serwer, konfigurować pluginy, etc. Lubię pisać skrypty, piszę je już do ponad roku. Jestem zainteresowany rangą na serwerze, ponieważ trochę mi się nudzi, a lubię zajmować się serwerami minecraft i sprawia mi to przyjemność. Co do dokładania się do serwera, to pogadamy o tym gdy dowiem się trochę więcej o założeniach serwera, bo właściwie ich tu nie ma (dodaj coś o serwerze do głównego posta) Pozdrawiam, Kuba Edytowane 4 sierpnia 2017 przez SayJacoB Kolo1423 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomex112 3 Opublikowano 5 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2017 Jaki ma sens szukania admina, który ma jeszcze płacić za to, że pilnuje ci serwer. Jak nie masz pieniędzy na rozwój serwera i potrzebujesz ich to albo poczekaj i nazbieraj trochę i później zacznij wszystko robić albo poszukaj sponsora, który przecież będzie mógł wchodzić na serwer jak mu się podoba. Bo nie mam pewności, że po 2tyg nie zostanę wyrzucona z ekipy przez brak internetu na przykład i pieniądze, które ktoś włoży w to pójdą na twoją korzyść i zostanie ktoś oszukany. A tak naprawdę nic z tym nikt nie zrobi, bo policja może ingerować dopiero jeżeli chodzi o wyższe kwoty (powyżej 200zł dopiero). Także jak admina znajdziesz to musi być on idiotą lekkim xd SayJacoB 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi