Kubolekk 2 Opublikowano 26 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 lipca 2017 Witam, proszę Was o skrypt, który zablokuje korzystanie z enderchesta podczas walki. Tak, wiem był już taki temat jednak tamten skrypt mi nie działał więc ponawiam zapytanie. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kapi. 332 Opublikowano 26 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 lipca 2017 (edytowane) variables: {pvp::%player%} = false on right click on ender chest: {pvp::%player%} = true: cancel event send "&8» &4A wiesz &7, &cze podczas PVP nie mozna otwierac skrzyni kresu? &4:P" to the player stop on command: command is "ec" or "enderchest": {pvp::%player%} = true: cancel event send "&8» &4A wiesz &7, &cze podczas PVP nie mozna otwierac skrzyni kresu? &4:P" to the player stop on damage of player: if attacker is a player: if {pvp::%attacker%} isn't true: set {pvp::%attacker%} to true set {timepvp::%attacker%} to 20 if {pvp::%victim%} isn't true: set {pvp::%victim%} to true set {timepvp::%victim%} to 20 every second: loop all players: if {timepvp::%loop-player%} > 0: subtract 1 from {timepvp::%loop-player%} if {timepvp::%loop-player%} = 0: set {pvp::%loop-player%} to false Edytowane 29 lipca 2017 przez esej Zmiana kodu na działający. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kubolekk 2 Opublikowano 28 lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 28 lipca 2017 skrypt ten ma 2 błędy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kapi. 332 Opublikowano 28 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 lipca 2017 Podaj jakie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kubolekk 2 Opublikowano 29 lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 29 lipca 2017 podczas reloada pokazują się 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kapi. 332 Opublikowano 29 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 lipca 2017 (edytowane) Edytowałem powyższy skrypt już działa. Edytowane 29 lipca 2017 przez esej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kubolekk 2 Opublikowano 30 lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 30 lipca 2017 Dziękuje, temat do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 LordYu 296 Opublikowano 30 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 lipca 2017 Ten temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Kubolekk 2
Witam, proszę Was o skrypt, który zablokuje korzystanie z enderchesta podczas walki. Tak, wiem był już taki temat jednak tamten skrypt mi nie działał więc ponawiam zapytanie. Pozdrawiam
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi