xCassi 2 Opublikowano 25 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 lipca 2017 Cześć, nie działa mi "format slot 11 of player with 1 of Red Wool named (...) Wersja mc to 1.9 próbowałem każdej wersji SkQuery nawet SkQuery-Lime i nic. Nawrzucałem inne dodatki takie jak Repuska, Umbaska 3 i nic. Liczę na pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kapi. 332 Opublikowano 25 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 lipca 2017 (edytowane) format slot 11 of player with 1 of red wool named "nazwa" with lore "ew. lore" to be unstealable #lub to close etc... Sprawdź czy format jest poprawny. Edytowane 25 lipca 2017 przez esej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xCassi 2 Opublikowano 25 lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 25 lipca 2017 (edytowane) @esej niestety nie działa Ex. Can't understand this condition/e ffect: format slot 12 of player with 1 of pink wool named "&dWarn" with lore "&3Usun" to run [execute player command "kick %arg 1% Obraza"] Edytowane 25 lipca 2017 przez xCassi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kapi. 332 Opublikowano 25 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 lipca 2017 Sprawdź wersję Skript oraz WildSkript & SkQuery. Polecam zaktualizowac do najnowszych wersji skript pobierz z github bensku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
xCassi 2
Cześć, nie działa mi "format slot 11 of player with 1 of Red Wool named (...)
Wersja mc to 1.9 próbowałem każdej wersji SkQuery nawet SkQuery-Lime i nic.
Nawrzucałem inne dodatki takie jak Repuska, Umbaska 3 i nic.
Liczę na pomoc
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi