kosa212 13 Opublikowano 22 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 lipca 2017 Poszukuje skryptu na pet ale nie chce pluginu.Bardzo bym prosił jak by mi ktoś znalazł dobry skrypt na pety lub napisał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Smoczek111 30 Opublikowano 23 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2017 Polecam plugin EchoPet (sam uzywam) skryptem raczej ciezko to bedzie zrobic a EchoPet ma duzo fajnych opcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Peridot 507 Opublikowano 23 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2017 (edytowane) 18 minut temu, Smoczek111 napisał: Polecam plugin EchoPet (sam uzywam) skryptem raczej ciezko to bedzie zrobic a EchoPet ma duzo fajnych opcji Ale on napisał że nie chce pluginu... Edytowane 23 lipca 2017 przez McKoxu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Smoczek111 30 Opublikowano 23 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2017 Wiem widze ale skryptem to raczej ciezko zrobic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 LordYu 296 Opublikowano 23 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2017 O ile z wilkiem czy krową łatwo to z zombie i innymi agresywnymi mobami to po prostu niewykonalne, skrypt musiałby blokować DMG zadane przez naszego peta (który sam nas uderzy), ponad to musiałby go zmuszać do każdego kroku w naszą stronę przy naszym spacerze Za dużo roboty i skrypt wyszedłby pewnie zasobożerny więc plugin na to jest wymagany (nie licz na darmowy SK o petach bo wątpię) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Smoczek111 30 Opublikowano 23 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2017 To wlasnie powiedzialem ze raczej nie warto robic polowe serwera na skryptach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kosa212 13 Opublikowano 23 lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2017 Dobra znalazłem w starym pendrive skrypt na pety no chodziło mi żeby napisać są w necie skrypty na pety. Temat do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
kosa212 13
Poszukuje skryptu na pet ale nie chce pluginu.Bardzo bym prosił jak by mi ktoś znalazł dobry skrypt na pety lub napisał
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi