Hej, potrzebuję pomocy. Chciałbym napisać pewien skrypt lecz zatrzymałem się w połowie
Co on by robił:
Gracz po naciśnięciu owego przedmiotu (Np. wełna) prawym przyciskiem myszy dostał by uzupełnienie głodu. Myślałem nad tym aby wykorzystać komendę przez consolę heal ale heal uzupełni i życie i głód.. A mi chodzi tylko o głód.
Gracz pozyska wełnę (Ta część skryptu już jest napisana) i gdy naciśnie prawy przycisk myszy trzymając go zje i uzupełni mu głód Jeśli ktoś umie takie coś napisać proszę o napisanie takiej linijki a ja ją dopasuję już do skryptu Z góry dziękuję i pozdrawiam
Pytanie
NoxuYT 0
Hej, potrzebuję pomocy. Chciałbym napisać pewien skrypt lecz zatrzymałem się w połowie
Co on by robił:
Gracz po naciśnięciu owego przedmiotu (Np. wełna) prawym przyciskiem myszy dostał by uzupełnienie głodu. Myślałem nad tym aby wykorzystać komendę przez consolę heal ale heal uzupełni i życie i głód.. A mi chodzi tylko o głód.
Gracz pozyska wełnę (Ta część skryptu już jest napisana) i gdy naciśnie prawy przycisk myszy trzymając go zje i uzupełni mu głód
Jeśli ktoś umie takie coś napisać proszę o napisanie takiej linijki a ja ją dopasuję już do skryptu
Z góry dziękuję i pozdrawiam
Ps. to na serwer RealLife
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi