Skocz do zawartości
  • 0

Tab 1.8

Peridot
 Udostępnij

Pytanie

Witam :) Mam pytanie jak w wersji 1.8 zrobić taba ale tak że w tych slotach gdzie powinny być nicki graczy wyświetlał się jakiś tekst ? Wszyscy którzy dadzą mi jakieś wskazówki dostaną plusiki a ten kto pomoże najbardziej dostanie naj i oczywiście też plusika.

11 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Jak we wszystkich to nawet nie możliwe z samego względu na kod, który ją tworzy. Pokaż swój kod którym ustawiasz tab listę i zdjęcie z gry jak ona wygląda.

• 0

Po pierwsze wyślij poprawne zdjęcie z gry, bo wysłałeś dwa razy kod. Po drugie, nie ustawiaj slotów na puste bo one domyślne już takie są i możliwe, że to jest twój problem dlaczego się zbugowało. Po trzecie, nie musisz używać ChatColor#translateAlternateColorCodes do slotów i headera/footera bo domyślnie tab lista sama je koloruje. Przypominam, że rzędy jak i kolumny są liczone od 0.

• 0
11 godzin temu, Jaqobb napisał:

Po pierwsze wyślij poprawne zdjęcie z gry, bo wysłałeś dwa razy kod. Po drugie, nie ustawiaj slotów na puste bo one domyślne już takie są i możliwe, że to jest twój problem dlaczego się zbugowało. Po trzecie, nie musisz używać ChatColor#translateAlternateColorCodes do slotów i headera/footera bo domyślnie tab lista sama je koloruje. Przypominam, że rzędy jak i kolumny są liczone od 0.

Zrobiłem tak jak mi napisałeś ale nadal nic :(

Masz Kod:

Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!

A tab taki sam tylko inne ułożenie tego !A-I jakaś tam litera

Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...