Adamek 182 Opublikowano 3 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2014 (edytowane) 1) Imię: Jestem Adam. Cześć! :]2) Zainteresowania: Generalnie programistyka i serwery minecraft. Ostatnio zaciekawił mnie Skript3) Jak zaczęła się Twoja przygoda z Skriptem?: Wgrałem plugin i zaciekawiłem się mechaniką i przydatnością takowej wtyczki. Chcę się jej nauczyć :)4) Jak trafiłeś na Skript.pl ?: Zaciekawiłem się tą wtyczką i szukałem jakichś skryptów i trafiłem tu.5) Kilka słów o sobie: Mam 16 lat, urodziłem się we Wrocławiu (aczkolwiek mieszkam w Warszawie). Jestem miłym, spokojnym, i 'ogarniętym' nastolatkiem, który wciągnął się w tajniki programowania, i techniki urządzeń elektronicznych. Prowadziłem parę serwerów minecraft i parę stron internetowych. Mam nadzieje że obecność tutaj będzie owocną przygodą i czegoś się nauczę.. trochę dużo spędziłem czasu nad Javą, no ale może coś zakumam [-: Pozdrawiam użytkowników Skript.PL Edytowane 3 sierpnia 2014 przez AdamGrzegorz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 3 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2014 Witamy na forum [emoji4] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patek 189 Opublikowano 3 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2014 Hejka ;) Naucz mnie pisac pluginy :p Wypieszczone z DynioFona xd Adamek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToNy 548 Opublikowano 3 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2014 Hejka ;) Naucz mnie pisac pluginy :pWypieszczone z DynioFona xdMyślałem że ty umiesz ;_: @TopicWitamy bardzo serdecznie i jednocześnie mamy nadzieję że zostaniesz na dłużej.Jeżeli będziesz potrzebował pomocy możesz pisać do mnie, jestem często na forum i z chęcią pomogę.Pozdrawiam. Adamek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.fxy_ 23 Opublikowano 3 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2014 @offtopic:Hejka ;) Naucz mnie pisac pluginy :p Wypieszczone z DynioFona xdJa mogę... ale odpłatnie xd. mati770ka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patek 189 Opublikowano 3 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2014 @offtopic @up -,- To raczej nie skorzystam ... Wypieszczone z DynioFona xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DeltaT Opublikowano 3 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2014 Adam ! Cześć XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamek 182 Opublikowano 3 sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2014 Hejka ;) Naucz mnie pisac pluginy :p Wypieszczone z DynioFona xd Chętnie Ci pomogę, napisz do mnie w wolnym czasie, napewno odpowiem! @resztaDziękuje wszystkim za szczere (mam nadzieje) powitania! [-: Patek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi 1337 Opublikowano 3 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2014 Witaj Adamek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 3 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2014 Witaj. Zapoznaj się z regulaminem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dinekkk 134 Opublikowano 3 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2014 Hejo ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi