Dinnez 9 Opublikowano 15 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 lipca 2017 Witajcie w tym poście będę poszukiwał Administracji na serwer mojego pomysłu zapraszam do przeczytania całości.Na start powiem ,że takiego serwera na ten nie znajdziecir w Polsce czy innych krajach z takimi pomysłami.Dlaczego ten serwer ?Odpowiedź jeat prosta serwer się wyróźnia wszystkim i niedługo startuje.Zalety serwera :Magia w postaci zaklęć (zatrucie,osłabirnie,podpalenie,penetracja pancerza)Unikatowa alchemia (tworzona jest głównie roślin typu :Marchew,ziemniaki,liście,paprotka,pszenica,nasiona.Wykorzystaliśmy rośliny gdyż na innych serwerach była pomijana ,a na naszym serwerze z naszymi miksturami pvp się nie obędziePrzykładowe mikstury:Mikstura Ole'Van Efekty:Siła II 3minPenetracja pancerza IMikstura HolemaraEfekty:Trucizna ISzansa na cios krytyczny 5% (3min)Mikstur powstanie 12 Unikatowe bronie z genialnymi efektami:Nóż księcia Persji:Efekty:Po kliknięciu na miecz stajemy się nirwidzialni na 5sek.Czas Odnowienia:1min (nie stakują się)Mikstura BogaEfekty :Nieśmiertelność na 15 sek (Mikstura strasznie trudna do zdobycia)Miecz Monte'Vana:Efekty :Olśnienie IISzansa na natychmiastowe zabójstwo (0,5%)Na serwerze jest dodany skrypt na anty -faworkeMaszyna posiada 32GB ramu (następna edycja będzie z dedykiem)Autorski spawnAutorska paczka pluginówNa serwer zostały dodane specjalne ulepszenia broniTzn Ostrzałki do mieczy(10,20,30%) na powodzenie kiedy ulepszy nasz miecz zostaje ulepszony sharpnes+1 ,a kiedy nie uda nam się broń zostaje spalona (efekt ten działa na specjalnych broniach które są strasznie drogie)Zaklęcia do mieczy (Trucizna,ślepota,krwawienie itp)Wersja serwera to 1.8-1.9 ograniczyliśmy się z wersją gdyż jest to po prostu "lepsza" wersja ,która dodaje titleUnikaty:Drop z ryb (nawet vouchery na 1 dzień 1%)Zmieniony system rang (nie ma VIP'ów i tym podobnych )zastąpiliśmy je:SzlachtaPatrycjuszMagnatRangi Administracyjne zostały odświeżone wraz z aktualizacjami ich ,a wyróźniają się następująco:SzeryfPomocnikChatModKidModModeratorVModeratorAdministratorStarostaZarzadcaGlZarzadcaWlascicielNa serwerze jest mapa 4kx4k z customowym terenem (nowe biomy itp)Serwer przygotowywany na liczbę graczy :2000 slotów zostanie wykupionych 4000.Rekrutacja jest ograniczona do liczby 15 Podkreślam każdy zaczyna od najniższej rangi bez wyjątków awansować można po przez poświęcenie (Rangi Administracyjne+ będą opłacalne ponieważ dajemy wynagrodzenie pieniężne ile? Sami się dowiecie ,ale gra jest warta świeczki.)-------Wymagania serwera Argonia.pl------------15+ bez wyjątkówMikrofonPoświęcenie czasu min. 4h dziennieSkype/TS/Discord kreatywnośćKrótko o sobię(Umiejętność sprawdzania 1-10)Nie wymagam znania komend na naszym serwerze zostały dodane noqe,lepsze,wygodniejsze .W odpowiednim czasie dam do nauczenia się.--------------Szkic Rekrutacyjny---------------WiekNickImięPoprawność językowaKrótko o sobie minimum 3 zdania.Sprawdzanie 1-10----------------------------------------------Osób których potrzebujemy:Graficy (1-3)Budowniczy (0-2)Technik (0-5)------------Szkic rekrutacji na :BudowniczegoWiekNickKrótko o sobięSs'y twoich budowliCzy posiadasz skyp/ts/discordaSprawny mikrofon----------------------------------------------Technik:Ocena pisania skryptów (1-10)Czy potrafisz pisać skrypty?WiekNickCzy posiadasz sprawny mikrofon-----------------------------------------------Wynagrodzenia:Pieniężne dla rang (Budowniczy,Grafik,Technik,Admin+)Ranga [Sponsor]Otrzymuje zyski %adekwatnej do sumy pieniężnej jaką zasponsorował nasz serwer Osoby takie muszą przynajmniej posiadać kwotę 100 zł . Na naszym serwerze zostanie wykupiony trailer (z shaderami )Posiadamy YT:3x po 1k subów1x z 10k subówOraz zakupimy reklame u YT 30k +Nasz serwer nazywa sięArgonia.pl (wpada w ucho.To ogłoszenie jest za razem rekrutacyjne jak i informacyjne o serwerze.Startujemy 1 Sierpnia o godzinie 18:30Więc nie może ciebie zabraknąć!!Oceniajcie mój pomysł (1-10)Hejterzy też niech piszą.Jeżeli wytrwałeś do tego momenfu dziękuję ci za uwagę.P.S nie pisałem inną trzcionką gdyż tutaj mieliście się dowiedzieć co nieco o serwerze a informacji i tak jest ogrom,informacje jaki tutaj wymieniłem to garstka( w procentach fo około 30% )z tego co wymieniłem masa niespodzianekJeżeli się podobało to LikeNie przedłużając ....Pozdrowienia od ekipy Argonia.pl Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/19972-argoniaplrekrutacja/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jahumen 293 Opublikowano 15 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 lipca 2017 26 minut temu, Dinnez napisał: Hejterzy też niech piszą. Okej, dziękuję za pozwolenie. NIE UKRYWAM CYTATU W SPOILERZE PONIEWAŻ STANOWI PODSTAWĘ MOJEJ WYPOWIEDZI. 28 minut temu, Dinnez napisał: Witajcie w tym poście będę poszukiwał Administracji na serwer mojego pomysłu zapraszam do przeczytania całości.Na start powiem ,że takiego serwera na ten nie znajdziecir w Polsce czy innych krajach z takimi pomysłami.Dlaczego ten serwer ? W innych krajach z takimi pomysłami, hmm, czemu go nie znajdziemy, skoro inne kraje mają takie pomysły? ZAWSZE STAWIAJ SPACJĘ PO KROPCE/PRZECINKU, NIGDY NIE STAWIAJ JEJ PRZED NIM!!!!!Odpowiedź jeat prosta serwer się wyróźnia wszystkim i niedługo startuje. Wyróżnia się wszystkim? W takim razie w jaki sposób się z niego korzysta jeśli nie przez użycie urządzenia elektronicznego? Zalety serwera :Magia w postaci zaklęć (zatrucie,osłabirnie,podpalenie,penetracja pancerza) A gdzie tu widzisz magię, zwykłe mikstury. STAWIAJ SPACJĘ PO PRZECINKU!!!!!Unikatowa alchemia (tworzona jest głównie roślin typu :Marchew,ziemniaki,liście,paprotka,pszenica,nasiona.Wykorzystaliśmy rośliny gdyż na innych serwerach była pomijana ,a na naszym serwerze z naszymi miksturami pvp się nie obędzie "Na naszym serwerze z naszymi miksturami pvp się nie obędzie" Co? Chyba bardziej pvp na naszym serwerze, bez naszych mikstur, się nie obędzie!Przykładowe mikstury:Mikstura Ole'Van Efekty:Siła II 3minPenetracja pancerza IMikstura HolemaraEfekty:Trucizna ISzansa na cios krytyczny 5% (3min)Mikstur powstanie 12 Unikatowe bronie z genialnymi efektami:Nóż księcia Persji:Efekty:Po kliknięciu na miecz stajemy się nirwidzialni na 5sek.Czas Odnowienia:1min (nie stakują się) A co jeśli mam w eq takich 9 (na każdym slocie) i używam ich co 5 sekund? Mikstura Boga Czy to jest broń? Efekty :Nieśmiertelność na 15 sek (Mikstura strasznie trudna do zdobycia) Trudna czy nie, zapewnia ogromną przewagę.Miecz Monte'Vana:Efekty :Olśnienie IISzansa na natychmiastowe zabójstwo (0,5%) No tutaj chyba kogoś wyobraźnia zbytnio poniosła.Na serwerze jest dodany skrypt na anty -faworke Takie skrypty są śmieszne, albo ufasz swojej ekipie i dajesz im wolną rękę, albo zwyczajnie nie dajesz im dostępu do uprawnień, które mogłyby tą "faworkę" umożliwić.Maszyna posiada 32GB ramu (następna edycja będzie z dedykiem) Wow, tylko dwie sprawy: po pierwsze, sam ram to nie wszystko, liczy się także procesor i tym podobnie; po drugie, po co Wam takie parametry, na serwerze tego typu będzie grało maksymalnie 10 osób.Autorski spawn Gratuluję!Autorska paczka pluginów To rzadkość! Brawo!Na serwer zostały dodane specjalne ulepszenia broniTzn Ostrzałki do mieczy(10,20,30%) na powodzenie kiedy ulepszy nasz miecz zostaje ulepszony sharpnes+1 ,a kiedy nie uda nam się broń zostaje spalona (efekt ten działa na specjalnych broniach które są strasznie drogie)Zaklęcia do mieczy (Trucizna,ślepota,krwawienie itp)Wersja serwera to 1.8-1.9 ograniczyliśmy się z wersją gdyż jest to po prostu "lepsza" wersja ,która dodaje title Nie. Jest to gorsza wersja, a Wy zwyczajnie nie umiecie używać nowszych.Unikaty:Drop z ryb (nawet vouchery na 1 dzień 1%) Drop z ryb? Ta ryba ten voucher zjadła czy skąd on się tam wziął?Zmieniony system rang (nie ma VIP'ów i tym podobnych )zastąpiliśmy je:SzlachtaPatrycjuszMagnat P2W? Tyle rang VIPowskich...Rangi Administracyjne zostały odświeżone wraz z aktualizacjami ich ,a wyróźniają się następująco:SzeryfPomocnikChatModKidModModeratorVModeratorAdministratorStarostaZarzadcaGlZarzadca Po co Wam tak dużo rang na serwerze gdzie będzie grało maksymalnie 10 osób, a szukacie 15 osób do ekipy?WlascicielNa serwerze jest mapa 4kx4k z customowym terenem (nowe biomy itp)Serwer przygotowywany na liczbę graczy :2000 slotów zostanie wykupionych 4000. Brak mi słów, widać, że nie myślicie realnie - TO JEST RPG, W TO NIKT NIE GRA! Jak ktoś chce odpalić sobie RPG, to włącza grę, w której występuje, a nie gra w minecrafta, gdzie jestono trudne do zrealizowania, a szczególnie przez osoby z takim podejściem. Największe serwery RPG na świecie nie mają tyle osób.Rekrutacja jest ograniczona do liczby 15 Podkreślam każdy zaczyna od najniższej rangi bez wyjątków awansować można po przez poświęcenie (Rangi Administracyjne+ będą opłacalne ponieważ dajemy wynagrodzenie pieniężne ile? Sami się dowiecie ,ale gra jest warta świeczki.)-------Wymagania serwera Argonia.pl------------15+ bez wyjątków Co ma wspólnego wiek z osobą budowniczego?MikrofonPoświęcenie czasu min. 4h dziennie Kto będzie tyle grał jeśli mu nie zapłacicie? O_o Zakładając, że idzie do szkoły na 8:00, wraca o 16:00 (w końcu 15 lat), robi lekcje do 17:00, gra 4-5h u Was i jest już 22:00.Skype/TS/Discord kreatywność A co ma wspólnego kreatywność z komunikatorem głosowym?Krótko o sobię(Umiejętność sprawdzania 1-10) Sprawdzanie na serwer tego typu? Od tego powinny być zaawansowane systemy, dokładne sprawdzenie przez skype jest niemożliwe.Nie wymagam znania komend na naszym serwerze zostały dodane noqe,lepsze,wygodniejsze .W odpowiednim czasie dam do nauczenia się. Po co Wam noga na serwerze?--------------Szkic Rekrutacyjny---------------WiekNickImięPoprawność językowaKrótko o sobie minimum 3 zdania.Sprawdzanie 1-10----------------------------------------------Osób których potrzebujemy:Graficy (1-3)Budowniczy (0-2) Macie własną mapę i szukacie budowniczych? Do czego?Technik (0-5) To samo co wyżej.------------Szkic rekrutacji na :BudowniczegoWiekNickKrótko o sobięSs'y twoich budowliCzy posiadasz skyp/ts/discordaSprawny mikrofon----------------------------------------------Technik:Ocena pisania skryptów (1-10) Czy potrafisz pisać skrypty? Przecież to pytanie jest śmieszne, wyżej pytasz o to samo, a jest to prawdopodobnie wymagane.WiekNickCzy posiadasz sprawny mikrofon-----------------------------------------------Wynagrodzenia:Pieniężne dla rang (Budowniczy,Grafik,Technik,Admin+)Ranga [Sponsor]Otrzymuje zyski %adekwatnej do sumy pieniężnej jaką zasponsorował nasz serwer Osoby takie muszą przynajmniej posiadać kwotę 100 zł . Na naszym serwerze zostanie wykupiony trailer (z shaderami )Posiadamy YT:3x po 1k subów1x z 10k subów Chcecie 2000 osób online, zakładając, że 3/4 subskrybentów tych YouTuberów jest nieaktywnych, to mają ich raptem (około) 3000. Do tego nie wejdą na serwer w jednym momencie. Kolejny dowód, że myślicie nierealnie.Oraz zakupimy reklame u YT 30k + Jeśli to reklama jednorazowa, większość osób tylko wejdzie i wyjdzie.Nasz serwer nazywa sięArgonia.pl (wpada w ucho.To ogłoszenie jest za razem rekrutacyjne jak i informacyjne o serwerze.Startujemy 1 Sierpnia o godzinie 18:30Więc nie może ciebie zabraknąć!!Oceniajcie mój pomysł (1-10) 1 (niżej nie ocenię, bo autor życzył sobie oceny od jedynki)Hejterzy też niech piszą. Ok.Jeżeli wytrwałeś do tego momenfu dziękuję ci za uwagę. Było ciężko, ale w końcu prosiłeś hejtera o opinię.P.S nie pisałem inną trzcionką gdyż tutaj mieliście się dowiedzieć co nieco o serwerze a informacji i tak jest ogrom,informacje jaki tutaj wymieniłem to garstka( w procentach fo około 30% )z tego co wymieniłem masa niespodzianekJeżeli się podobało to Like OMG, CO TY NAPISAŁEŚ, "trzcionka"? Po co Ci Like pod ogłoszeniem rekrutacyjnym? Jak będziesz szukał ludzi do firmy, to będziesz wywieszał ogłoszenia na słupach i pisał, że jeśli się podobało, niech rysują uśmiechnięte buźki?Nie przedłużając ....Pozdrowienia od ekipy Argonia.pl NIE UKRYWAM CYTATU W SPOILERZE PONIEWAŻ STANOWI PODSTAWĘ MOJEJ WYPOWIEDZI. Na koniec: Spoiler YsparLP i Dinnez 2 Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/19972-argoniaplrekrutacja/#findComment-135690 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReMCio12345 0 Opublikowano 25 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 lipca 2017 Mój nick w grze:ReMCio12345. 2.Mam 15lat ukończone. 3.Moje doświadczenie od kilku lat gram w minecraft dość dużo razy byłem administratorem na różnych serwerach ważnych i tych mniej ważnych,lecz po kilku miesiącach upadały.Byłem administratorem na KeyCraft przez ponad 4 miesiące. 4.Posiadam sprawny mikrofon oraz sprawne słuchawki. 5.Spełniam praktycznie wszystkie wymagania -Mam ukończone 15 lat. -Posiadam sprawny zestaw (słuchawki i mikrofon). -Mogę codziennie od 2 do 4 godz być na serwerze. 6.Chcę zostać na waszym serwerze administratorem,iż uwielbiam pomagać graczom takie jest moje moto,pilnować i opiekować się nim oraz pomóc w rozwinięciu .Znam wszystkie komendy a także World Guard I World Edit. 7.Jestem miłym,skromnym nastolatkiem bardzo pracowitym wszystkie obowiązki wykonuje z rozsądkiem i rzetelnością.Jestem trochę gorszy w budowaniu. Kontakt GG:62607240 Skype:remigiusz672 Mam Nadzieję,że dacie mi się wykazać Pozdrawiam ReMCio12345 Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/19972-argoniaplrekrutacja/#findComment-137331 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi