SzymiGaming 3 Opublikowano 13 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 lipca 2017 (edytowane) Informacje o serwerze: Serwer typu ChestPvP, na wersję 1.8 lub 1.8.8 z BlazingPack, serwer ma prawie gotowy projekt. Serwer będzie stał na vps hosting LvlUp.Pro Rangi na które trwa rekrutacja: · [ViceWłaściciel] (0/1) - » oczekuje dobrego kontaktu, dokładania się do serwera, aktywności, braku wulgaryzmu, wieku minimum 16 lat oraz zgrania z ekipą. · [Administrator] (0/1) - » oczekuje dobrego kontaktu, aktywności, braku wulgaryzmu, wieku minimum 15 lat oraz zgrania z ekipą. · [Mod] (0/2) - » oczekuje dobrego kontaktu, aktywności, braku wulgaryzmu, wieku minimum 14 lat oraz zgrania z ekipą. · [Pomocnik] (0/4) - » oczekuje dobrego kontaktu, aktywności, braku wulgaryzmu, wieku minimum 14 lat oraz zgrania z ekipą. · [Budowniczy] (1/2) - » oczekuje dobrego kontaktu, aktywności, braku wulgaryzmu, wieku minimum 14 lat, zgrania z ekipą oraz umiejętność budowania rużnych budowli. · [Sponsor] (0/2) - » oczekuje dobrego kontaktu, aktywności, braku wulgaryzmu, wieku minimum 14 lat, zgrania z ekipą oraz wkładu pieniężnego na działanie serwera . (Domena, strona www, ts3, vps 4gb ram) na start sam vps. · [YouTuber] (0/4) - » oczekuje dobrego kontaktu, aktywności, braku wulgaryzmu, wieku minimum 14 lat, dobrej jakości reklamy wrzuconej reklamy z nowej edycji. Edytowane 13 lipca 2017 przez SzymiGaming Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peridot 507 Opublikowano 13 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 lipca 2017 Jeśli byś mógł to byś napisał wymagania na każdą rangę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymiGaming 3 Opublikowano 13 lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 13 lipca 2017 4 godziny temu, McKoxu napisał: Jeśli byś mógł to byś napisał wymagania na każdą rangę ? Zajmuje czas a kilka osub sie zawsze zgłasza a na priv podaje dokładne szczeguły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dinnez 9 Opublikowano 13 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 lipca 2017 0 Rozpisek ,0 informacji,0 wymagań ,0 odnośnie serwera błędy ,które aż rażą w oczy "osub" , " szczeguły " . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymiGaming 3 Opublikowano 13 lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 13 lipca 2017 Godzinę temu, Dinnez napisał: 0 Rozpisek ,0 informacji,0 wymagań ,0 odnośnie serwera błędy ,które aż rażą w oczy "osub" , " szczeguły " . Informacje na priv dotyczące danej rangi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReMCio12345 0 Opublikowano 25 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 lipca 2017 Mój nick w grze:ReMCio12345. 2.Mam 15lat ukończone. 3.Moje doświadczenie od kilku lat gram w minecraft dość dużo razy byłem administratorem na różnych serwerach ważnych i tych mniej ważnych,lecz po kilku miesiącach upadały.Byłem administratorem na KeyCraft przez ponad 4 miesiące. 4.Posiadam sprawny mikrofon oraz sprawne słuchawki. 5.Spełniam praktycznie wszystkie wymagania -Mam ukończone 15 lat. -Posiadam sprawny zestaw (słuchawki i mikrofon). -Mogę codziennie od 2 do 4 godz być na serwerze. 6.Chcę zostać na waszym serwerze administratorem,iż uwielbiam pomagać graczom takie jest moje moto,pilnować i opiekować się nim oraz pomóc w rozwinięciu .Znam wszystkie komendy a także World Guard I World Edit. 7.Jestem miłym,skromnym nastolatkiem bardzo pracowitym wszystkie obowiązki wykonuje z rozsądkiem i rzetelnością.Jestem trochę gorszy w budowaniu. Kontakt GG:62607240 Skype:remigiusz672 Mam Nadzieję,że dacie mi się wykazać Pozdrawiam ReMCio12345 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi