Skocz do zawartości

Rekrutacja [ On ]

SzymiGaming
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Informacje o serwerze:

Serwer typu ChestPvP, na wersję 1.8  lub 1.8.8 z BlazingPack, serwer ma prawie gotowy projekt. Serwer będzie stał na vps hosting LvlUp.Pro

Rangi na które trwa rekrutacja:

· [ViceWłaściciel] (0/1) - » oczekuje dobrego kontaktu, dokładania się do serwera, aktywności, braku wulgaryzmu, wieku minimum 16 lat oraz zgrania z ekipą.

· [Administrator] (0/1) - » oczekuje dobrego kontaktu, aktywności, braku wulgaryzmu, wieku minimum 15 lat oraz zgrania z ekipą.

· [Mod] (0/2) - » oczekuje dobrego kontaktu, aktywności, braku wulgaryzmu, wieku minimum 14 lat oraz zgrania z ekipą.

· [Pomocnik] (0/4) - » oczekuje dobrego kontaktu, aktywności, braku wulgaryzmu, wieku minimum 14 lat oraz zgrania z ekipą.

· [Budowniczy] (1/2) - »  oczekuje dobrego kontaktu, aktywności, braku wulgaryzmu, wieku minimum 14 lat, zgrania z ekipą oraz umiejętność budowania rużnych budowli.

· [Sponsor] (0/2) - »  oczekuje dobrego kontaktu, aktywności, braku wulgaryzmu, wieku minimum 14 lat, zgrania z ekipą oraz wkładu pieniężnego na działanie serwera . (Domena, strona www, ts3, vps 4gb ram) na start sam vps.

· [YouTuber] (0/4) - »  oczekuje dobrego kontaktu, aktywności, braku wulgaryzmu, wieku minimum 14 lat, dobrej jakości reklamy wrzuconej reklamy z nowej edycji.

Edytowane przez SzymiGaming

• 2 tygodnie później...

Mój nick w grze:ReMCio12345.
2.Mam 15lat ukończone.
3.Moje doświadczenie od kilku lat gram w minecraft dość dużo razy byłem administratorem na różnych serwerach ważnych i tych mniej ważnych,lecz po kilku miesiącach upadały.Byłem administratorem na KeyCraft przez ponad 4 miesiące.
4.Posiadam sprawny mikrofon oraz sprawne słuchawki.
5.Spełniam praktycznie wszystkie wymagania
-Mam ukończone 15 lat.
-Posiadam sprawny zestaw (słuchawki i mikrofon).
-Mogę codziennie od 2 do 4 godz być na serwerze.
6.Chcę zostać na waszym serwerze administratorem,iż uwielbiam pomagać graczom takie jest moje moto,pilnować i opiekować się nim oraz pomóc w  rozwinięciu .Znam wszystkie komendy a także World Guard I World Edit.
7.Jestem miłym,skromnym nastolatkiem bardzo pracowitym wszystkie obowiązki wykonuje z rozsądkiem i rzetelnością.Jestem trochę gorszy w budowaniu.

Kontakt GG:62607240 

Mam Nadzieję,że dacie mi się wykazać Pozdrawiam ReMCio12345

• Nieaktywny zablokował(a) ten temat
Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...