Allows 33 Opublikowano 12 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 lipca 2017 Cześć. Czy da się zrobić własny enchant??? Np. Thor -daje szansę na walnięcie przeciwnika piorunem Jesli tak to czy ktos napisze jak? Da wzór czy coś? Wszystkie pomocne odpowiedzi dostaja like i + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Meksa 88 Opublikowano 12 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 lipca 2017 Możesz zrobić tak że gdy gracz ma coś z zbroi enchantowane Thor to możesz zrobić ze uderza piorun Allows 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Allows 33 Opublikowano 12 lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 12 lipca 2017 Ale bedzie jako enchant widoczne jak np. Protecton 5??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Meksa 88 Opublikowano 12 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 lipca 2017 Jeśli masz na sobie zbroje Thor to nie zrobisz że pokazuje protection Allows 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Allows 33 Opublikowano 12 lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 12 lipca 2017 Mi chodzi o książkę która jak klikniesz ja na zbroje to enchant sie dodaje (nie nazwa/opis) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Meksa 88 Opublikowano 12 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 lipca 2017 Chyba nie da rady tak Allows 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bopke 359 Opublikowano 12 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 lipca 2017 Nie wiem jak dokładnie to działa, ale na skunity można odnaleźć coś takiego Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Allows 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Allows 33 Opublikowano 12 lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 12 lipca 2017 (edytowane) Znasz serwer Minecraftpolska....? Tam jest cos takiego @bopke Jak sprawdzę to powiem Sprobowalbys napisac go? Bo ja lewy jestem Łącze// Ewald Edytowane 12 lipca 2017 przez Ewald Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KGaZ 28 Opublikowano 13 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 lipca 2017 Mozna , ale musisz dać Thor 1/2/3/4... zamiast Thor I/II/III , sorqa on damage: if uncolored lore of attacker's tool contains "Thor": set {_r::*} to uncolored lore of attacker's tool split at "Thor" set {_x::*} to {_r::2} split at "||" set {_thor} to {_x::1} replace all " " in {_thor} with "" set {_thor} to {_thor} parsed as number chance of {_thor}*10: strike lightning at victim damage victim by {_thor}*2 heart Allows 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Allows 33 Opublikowano 13 lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 13 lipca 2017 (edytowane) @KGaZ Już patrzę //Edit @KGaZ Działa! Dzięki! Mógłby mi zrobić aby: - Thor I miał 20% szansy na piorun - Thor II miał 40% szansy na piorun - Thor III miał 60% szansy na piorun A zrobisz mi też książkę o nazwie Thor I,Thor II, Thor III która jak klikniesz ją na miecz [TYLKO NA BRON] dodaje się do niego ten enchant [Lore :>] Z góry DZIĘKUJE Edytowane 13 lipca 2017 przez Allows Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KGaZ 28 Opublikowano 14 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 lipca 2017 Co do szans , domyślnie jest zrobione że jeden poziom to kolejne 10% , to jest w linijce chance of {_thor}*10%: to zamiast 10 , daj 20 , i czy mógłbyś mi lepiej wyjaśnic o co cho z książkami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Allows 33 Opublikowano 14 lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 14 lipca 2017 (edytowane) Już uruchamiam kompa i dam ci screena z serwera na ktorym to jest @KGaZ mialem Thor 1 i mialem 100% Edytowane 14 lipca 2017 przez Allows Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KGaZ 28 Opublikowano 14 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 lipca 2017 @Allows obecnie nie mam gdzie reloadowac tego skryptu więc daj po chance of (...) daj procent przed dwukropkiem , bo nvm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Ewald Opublikowano 29 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 lipca 2017 Ten temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Allows 33
Cześć.
Czy da się zrobić własny enchant??? Np. Thor -daje szansę na walnięcie przeciwnika piorunem
Jesli tak to czy ktos napisze jak? Da wzór czy coś?
Wszystkie pomocne odpowiedzi dostaja like i +
13 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi