EroQs 1 Opublikowano 2 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 sierpnia 2014 Witam napisałby mi ktoś skrypt na to że jak kliknę prawym przyciskiem na gracza trzymając w ręce patyk to wyskoczy mi wiadomość "Zaczepiłeś [gracz]" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Norbi 1337 Opublikowano 2 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 sierpnia 2014 on right click: player's tool is stick: send "Zaczepiles %clicked player%" to player Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 2 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 sierpnia 2014 (edytowane) on right click with stick: if target-entity is player: send "Zaczepiles %target-player%" Edit: Norbi szybszy D; Edytowane 2 sierpnia 2014 przez Nieaktywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 EroQs 1 Opublikowano 2 sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 sierpnia 2014 on right click: player's tool is stick: send "Zaczepiles %clicked player%" to playerNie działa jak klikam byle gdzie to mi pisze że zaczepiłem <none> a jak na gracza klikne to tez mi pisze <none> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Norbi 1337 Opublikowano 2 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 sierpnia 2014 on right click on player: w 1 linijce to daj EroQs 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 EroQs 1 Opublikowano 2 sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 sierpnia 2014 Ok już działa. Temat do zamkniecia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
EroQs 1
Witam napisałby mi ktoś skrypt na to że jak kliknę prawym przyciskiem na gracza trzymając w ręce patyk to wyskoczy mi wiadomość "Zaczepiłeś [gracz]"
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi