marynarz 2 Opublikowano 10 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2017 Witam, potrzebuję komendy, która pokaże Nam ilość pkt do awansu Naszej wyspy... Korzystam z pluginu IslandWorld.. Byłbym wdzięczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bodziusiu 2 Opublikowano 10 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2017 wydaje mi się że Islandworld trzeba od nowa napisac albo zrobić skrypt ale nie w isworld ale ja tego nieumiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Polski Sześcian 94 Opublikowano 10 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2017 Polecam wziąć A SkyBlock. On ma wbudowane. /is level Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Peridot 507 Opublikowano 10 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2017 Żeby zrobić pkt wyspy w IslandWorld musisz mieć mysql i podpiąć go do IslandWorld, Tam chyba jest taka opcja w configu. I na serwerze jest /is calc - pokazuje pkt twojej wyspy / przeładowuje te punkty i można je zobaczyć w topce /is rank Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 marynarz 2 Opublikowano 10 lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2017 Godzinę temu, McKoxu napisał: Żeby zrobić pkt wyspy w IslandWorld musisz mieć mysql i podpiąć go do IslandWorld, Tam chyba jest taka opcja w configu. I na serwerze jest /is calc - pokazuje pkt twojej wyspy / przeładowuje te punkty i można je zobaczyć w topce /is rank Mi nie chodzi, o przeliczanie punktów. Mi chodzi, o wpisanie np. /lvl i wyskoczy Nam informacja, ile brakuje nam PKT do awansu do następnego lvl'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Peridot 507 Opublikowano 10 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2017 Teraz, marynarz napisał: Mi nie chodzi, o przeliczanie punktów. Mi chodzi, o wpisanie np. /lvl i wyskoczy Nam informacja, ile brakuje nam PKT do awansu do następnego lvl'a. aha, to albo musisz przepisać IslandWorld i dodać tą funkcję albo napisać własny skrypt na skyblocka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Polski Sześcian 94 Opublikowano 10 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2017 No mówie A Skyblock~! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
marynarz 2
Witam,
potrzebuję komendy, która pokaże Nam ilość pkt do awansu Naszej wyspy...
Korzystam z pluginu IslandWorld..
Byłbym wdzięczny.
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi