sworip 50 Opublikowano 7 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 lipca 2017 (edytowane) Pewnej jesieni wybrałem się na dwu dniową wycieczkę z moją oraz innymi klasami gimnazjum. W drugim dniu kiedy wracaliśmy mieliśmy w miarę długi postój około 1.30 godziny mieliśmy przez ten czas "samowolkę" w takim sensie że każdy mógł pójść gdzie chce i robić co chce. Moim koledzy poszli zamówić pizze ja natomiast wybrałem inną restauracje. Nikogo ze mną nie było usiadłem sobie w jakimś miejscu i tu tak naprawdę zaczyna się cale piekło tej historii... Kiedy czekałem na zamówienie zauważyła mnie prawdopodobnie jakaś para patrząc na to jak się obejmowali i po tym że mieli obrączki stwierdziłem że to małżeństwo. Na moje nieszczęście miałem dobry słuch i po paru minutach siedzenia usłyszałem coś w stylu "Zobacz jaki ładny chłopaczek". Przy czym mówię nie jestem ani ładny ani tak naprawdę mądry przy czym jestem lekko gruby, więc nie wiem co tak naprawdę się im we mnie podobało. Wtedy byłem już lekko zlęknięty a ta para dalej mówiła tego typu rzeczy. Po krótkim namyślę stwierdziłem że to po prostu pedofile W tam tym momencie nic innego mi nie przyszło do głowy. Co najgorsze moje zamówienie wcale szybko nie "przyszło" bo czekałem tam ze 25 min. kiedy je dostałem chyba pierwszy raz w życiu tak szybko coś zjadłem przy czym się aż tak strasznie obrudziłem że miałem całą twarz w kechapie XD Czym prędzej zapłaciłem i popędziłem do autobusu przy czym byłem pierwszy i czekałem z 10 min. na innych już nawet nie wspomnę że opiekunowie byli jako ostatni. Pierwszy raz w życiu tak strasznie się czegoś a raczej kogoś przestraszyłem Dziękuję za wysłuchanie Edytowane 7 lipca 2017 przez sworip Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/19734-ma%C5%82%C5%BCe%C5%84stwo-pedofili-historyjka/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peridot 512 Opublikowano 7 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 lipca 2017 5 godzin temu, sworip napisał: pewnej jesieni wybrałem się na dwu dniową wycieczkę z moją oraz innymi klasami gimnazjum. W drugim dniu kiedy wracaliśmy mieliśmy w miarę długi postój około 1.30 godziny mieliśmy przez ten czas "samowolkę" w takim sensie że każdy mógł pójść gdzie chce i robić co chce. Moim koledzy poszli zamówić pizze ja natomiast wybrałem inną restauracje. Nikogo ze mną nie było usiadłem sobie w jakimś miejscu i tu tak naprawdę zaczyna się cale piekło tej historii... Kiedy czekałem na zamówienie zauważyła mnie prawdopodobnie jakaś para patrząc na to jak się obejmowali i po tym że mieli obrączki stwierdziłem że to małżeństwo. Na moje nieszczęście miałem dobry słuch i po paru minutach siedzenia usłyszałem coś w stylu "Zobacz jaki ładny chłopaczek". Przy czym mówię nie jestem ani ładny ani tak naprawdę mądry przy czym jestem lekko gruby, więc nie wiem co tak naprawdę się im we mnie podobało. Wtedy byłem już lekko zlęknięty a ta para dalej mówiła tego typu rzeczy. Po krótkim namyślę stwierdziłem że to po prostu pedofile W tam tym momencie nic innego mi nie przyszło do głowy. Co najgorsze moje zamówienie wcale szybko nie "przyszło" bo czekałem tam ze 25 min. kiedy je dostałem chyba pierwszy raz w życiu tak szybko coś zjadłem przy czym się aż tak strasznie obrudziłem że miałem całą twarz w kechapie XD Czym prędzej zapłaciłem i popędziłem do autobusu przy czym byłem pierwszy i czekałem z 10 min. na innych już nawet nie wspomnę że opiekunowie byli jako ostatni. Pierwszy raz w życiu tak strasznie się czegoś a raczej kogoś przestraszyłem Dziękuję za wysłuchanie Popraw w pierwszym zdaniu pewniej na Pewniej, bo zdanie zaczynamy dużą literą I jakie to było danie ? Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/19734-ma%C5%82%C5%BCe%C5%84stwo-pedofili-historyjka/#findComment-134117 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sworip 50 Opublikowano 7 lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 lipca 2017 Godzinę temu, McKoxu napisał: Popraw w pierwszym zdaniu pewniej na Pewniej, bo zdanie zaczynamy dużą literą I jakie to było danie ? Małe frytki z habsem mimo że zamówiłem tylko hubsa taki gratis xd Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/19734-ma%C5%82%C5%BCe%C5%84stwo-pedofili-historyjka/#findComment-134138 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi