BoeingC135 26 Opublikowano 6 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 lipca 2017 Witam. Zostanę technikiem na serwery minecraft. Coś o sobie: Mam na imię Patryk i mam 14 lat. Mieszkam na małej wsi. Jestem spokojnym i inteligentnym człowiekiem. Lubię grać w minecrafta i jeździć motocyklem. Zajmuję się serwerami minecraft od 2.5 roku. Co mogę zaoferować? Skonfigurowanie serwera od 0% Zoptymalizowanie serwera Przetłumaczenie/skonfigurowanie pluginu. Poprawa, napisanie skryptu Pomoc w sprawach technicznych Czego oczekuję? Wynagrodzenia (pieniężnego) Dobrego kontaktu Kontakt: Discord: BoeingC135#5728 Prywatna wiadomość Lub pod tematem Tak na marginesie: Mogę podjąć się dłuższej współpracy z serwerem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peridot 507 Opublikowano 6 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 lipca 2017 Raczej nikt ci nie da pieniędzy a jeśli już da to raczej nie za dużo gdyż nie jesteś jakiś specjalny, wszystko to co napisałeś zaoferuje za darmo ;/ Może jak będziesz umiał pisać pluginy to można pomyśleć. (Nie chce podjąć z tobą współpracy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crevsers 46 Opublikowano 7 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 lipca 2017 Przeczytałem, że jesteś w stanie zoptymalizować serwer, jakie są Twoje sposoby? Także napisałeś, że możesz napisać skrypty, pokaż swój przykładowy skrypt. Ixidi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 7 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 lipca 2017 Ma kłopoty z opakowaniem agresji bez powodu. Słaby gostek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ixidi 717 Opublikowano 7 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 lipca 2017 Nie polecam, a wręcz odradzam. Był w ekipie mojego serwera, do dzisiaj. Pomijając fakt, że nie robił totalnie nic, to nagle wyjechał z: Taq, Impression, creepek i 2 innych 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taq 155 Opublikowano 10 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2017 Nie polecam ;/ Zero profesjonalizmu Crevsers 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 10 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2017 Obawiam się, że nie nadajesz się na technika. Jeśli miałbym Cię kiedyś zatrudnić to miałbyś dopłacić niezłą sumke. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
InuXPvP 91 Opublikowano 10 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2017 Nie polecam, wyżej podane powody... Crevsers 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi